Märgiline moment Meistrite liiga finaalist. Foto: GLEB GARANICH
Jalgpall
28. juuli 2018, 14:25

Vana haav kisuti taas lahti! Klopp: Ramos oli Meistrite liiga finaalis halastamatu ja julm (4)

Jalgpalli Meistrite liiga finaal pakkus Madridi Reali fännidele palju rõõmu, kuid Liverpooli toetajad tunnevad end ilmselt siiani petetuna. Nimelt pidi juba avapoolajal mängu pooleli jätma Inglismaa klubi supertäht Mohamed Salah. 

Egiptlane võitles Sergio Ramosega palli pärast, kuniks ta murule kukkus. Salah vigastas õlga nõnda õnnetult, et enam mängu jätkata ei saanud ning vigastuspaus venis mitme nädala pikkuseks. Paljud jalgpallisõbrad usuvad, et ründaja platsilt lahkumine tõigi Realile 3:1 võidu. 

Nüüd paar kuud hiljem on teema taas õhus. "Avame taas selle pudeli?" ütles Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, kui temalt USA turnee mängu eel Ramose ja Salahi juhtumi kohta küsiti. Siiski soostus sakslane teemat arutama. 

"Kui seda olukorda vaadata, siis kõik, kes pole Reali poolt, saavad aru, et Ramose käitumine oli jõhker ja armutu," vahendas Reuters Kloppi. "Ta äsas küünarnukiga väravavahile, tõmbas meie ründaja maha nagu maadleja. Selline see mäng oli." 

Kogenud peatreener lisas, et talle ei meeldinud Ramose käitumine pärast matši. Kloppi arvates oli hispaanlane ülbe ning lubas endale liiga palju. "Ramos ütles palju asju, mis mulle ei meeldinud. Ta arvas, et võib kõike teha."