Spordivaria

Hullumeelseks katsumuseks valmistuv ultratriatleet Ratasepp võitis MMil hõbeda, tšempion purustas maailmarekordi (5)

LISA KOMMENTAAR

Cac30. juuli 2018, 09:27
Ei ole kunagi väga mõistnud neid igasuguseid "ultra" alasid, eriti veel siis, kui täispikk triatlon on ka küll ja küll vastupidavust nõudev ala, et miks mitte seda teha ... Seal, kus asi kisub suuremaks söömiseks, magamiseks, masaaš- ja vahepeatuste tegemiseks ning muuks selliseks, sealt saab ka õige sport otsa ja hakkab mingi muu kulgemine. Ei ole väga mõistupärane. Et kui näiteks mõni pikamaajooksja jookseb aastas 5-6-7 tuhat km, et kas ta siis tegeleb nii pika ultrajooksuga ? Mingid piirid võiksid või peaksid kusagil olema, muidu võibki ju mitu aastat regulaarselt joosta vms teha ja pärast öelda, et näe panin 1000 kordse maratoni, triatloni või mis iganes.
Neh29. juuli 2018, 19:52
Inimene suudab paljutki. Paraku on looduse poolt mingid piirid ette seatud ja on selge, et näiteks kaugust inimene ilma abivahenditeta üle 10 meetri ei hüppa. Nõnda on ka kestvusaladega. Tuleb väga kainelt mõelda, et kas ma soovin olla terve ja tegutsemisvõimeline ka 50 aastaselt. Või elan ma antud hetkes ja võtan sellest, mis võtta annab ja tulevik mind ei huvita. Loomulikult läheb nimi kuhugi rekorditeraamatusse ja jääb võib-olla püsima aastakümneteks. On ju inimesed, kes vallutavad üle 8000 mäetippe ilma lisahapnikuta jne. Inimesed on erinevad ja see, mis paistab ühele mõistlik, on teisele mõtetu. Aga kui inimene ise sellest rahuldust saab ja teisi otseselt ei kahjusta, siis edu sellega.
Poksija28. juuli 2018, 19:00
Enne kui siia ilmuvad inimesed, kelle elu on tyhi, kes ei ole kunagi millegi ega kellegi nimel pingutanud, kelle elu möödub internetis masturbeerides ja sappi kylvates ... Siis Rait- ma arvasin, et mul on kõige raskem ja ennastyletust nõudev ala, aga no selle kõrval , mis sina teed , on see hommikuvõimlemine... Kui osa inimkonnastki pyhendaks ennast oma teema ajamisele nii pyhendunult, siis oleks maailm palju tervem ja õnnelikum paik.
paljastuhnur28. juuli 2018, 19:29
Kui ta teeks midagi kasulikku nii pühendunult, selmet tühja tuult taga ajada.
Vänto28. juuli 2018, 18:58
Haige vana. Heas mõttes