Pilt on illustreeriv.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
29. juuli 2018, 12:55

SKOORIME! Briti jalgpalliklubi värbab uusi mängijaid Tinderis

Iirimaa amatöörklubi Shountrade AFC tahab skoorida nii väljakul kui ka platsist eemal. Nimelt on meeskond teinud kohtingurakendusse Tinder konto, mille abil loodetakse järgmiseks hooajaks uusi mängijaid leida.

Limerick Desmond League'is palliv Shountrade'il pole võimalust kasutada suuri andmebaase, kust mängijaid valida ja oma ridadesse meelitada, kuid see ei tähenda, et ei peaks üritama ning modernset tehnoloogiat maksimaalselt ära kasutama.

"Üleminekuaken on sel suvel aeglane, Cristiano Ronaldo liikus iseenda pärast Juventusesse. Tema kaotus. Aeg on uueks hooajaks esimesse divisjoni uusi mängijaid värvata. Libistage, et saada võimalus mängida," kirjutab Shountrade Facebookis.

Tinderi iseloomustuses seisab: "Noor energiline jalgpalliklubi otsib sportlikke mängijaid, kel on olemas isiklikud putsad ja nina pühapäeviti väravate löömisele. Üheöösuhetest pole huvitatud, loodame sisse seada suhte terveks hooajaks. Registreerimine on 50e, aga armastusele ei saa hinda panna. Miks mängida iseendaga, kui saab mängida meeskonnaga."

Lisatud oli ka väike luuletus:

Roosid on punased

Kannikesed on sinised

Otsin seda ühte

Kes liituks 4-4-2ga

Loodetavasti libistavad mõned jalgpallurid ka paremale ja Shountrade leiab mängija, kellega koos järgmine hooaeg mööda saata.