Võidukas rallitiim: Vasakul kaardilugeja Martin Järveoja, keskel tiimiboss Tommi Mäkinen ja paremal rooli keeranud Ott Tänak.Foto: AFP/Scanpix
WRC
29. juuli 2018, 15:28

ÕL JYVÄSKYLÄS | Tänak: nädalavahetus oli perfektne (4)

68. Soome rallil oma karjääri neljanda MM-etapivõidu kindlustanud Ott Tänaku sõnul oli kõige keerulisem reedene võistluspäev, mil tuli kolmandana startides teed puhastada.

"Iseenesest väga mõistlik nädalavahetus, võibolla isegi reede oli neist kõige raskem, kui pidime varakult teel olema ja teed puhastama, aga samas oli vaja kiiret sõitu, et laupäevaks hea stardikoht saada. See meil õnnestus," kommenteeris võidukas saarlane.

"Laupäevast edasi oli mingil määral lihtsam juba. Tegelikult oli kõik kontrolli all ja ei tulnud enam maksimumpiiril sõita. Võibolla mingi vaheetapp oli keeruline, kui olid rasked olud, aga polnud vaja kiiresti sõita, samas ei saanud ka väga aeglaselt sõita. Elasime kõik ilusti üle ja tänaseks oli meil ikkagi perfektne nädalavahetus," oli Ott rahul.

Kuigi Thierry Neuville ja Sebastien Ogier on nüüd üldarvestuses kõvasti lähemal - vastavalt 46 ja 25 silma kaugusel -, ei unista Tänak MM-tiitlist. "Ilmselgelt on väga keeruline, eks näis. Täna peame ikkagi võtma ralli haaval ja üritama igast rallist maksimumi võtta."