Katrina Lehis koos pisipoja Henriga. Foto: Erki Pärnaku
Vehklemine
29. juuli 2018, 17:45

MMile tagasivaatav Katrina Lehis: kripeldab, kuna medal oli nii lähedal (2)

Katrina Lehise tagasitulek tippsporti on olnud imeline. Mullu emaks saanud haapsallanna krooniti vehklemises Euroopa meistriks ning MMil sai ta samamoodi suurepärase 7. koha. 

"Selleks korraks on hooaeg läbi ja võib hakata nautima väikest suvepuhkust! Tuleb tõdeda, et hooaja algus oli äärmiselt raske. Väikese lapse kõrvalt tagasi tippsporti naasta ei ole mitte lihtne," kirjutas Lehis sotsiaalmeedias. 

"Esimestel võistlustel oli raske rajal leida enda vehklemist ja end enesekindlalt tunda. Aga vaikselt läks asi paremaks ning lõppkokkuvõttes oli see hooaeg minu elu üks edukamaid! 

Läbi raskuste pääsesin Euroopa Meistrivõistlustele, mille eest ma veelkord, tänan Eesti Vehklemisliidu juhatust! Selle võimaluse suutsin sajaprotsendiliselt ära kasutada ja tulla koju esikohaga! 

Seejärel anti mulle võimalus vehelda maailmameistrivõistlustel nii individuaalselt kui ka naiskonnas. Taaskord olen tänulik juhatusele ja peatreenerile selle usalduse eest, et sain selle võimaluse!

Lõpptulemuseks individuaalvõistlustelt 7. koht ja võistkondlikult 6. koht!
Individuaalvõistlusega jään rahule. Natukene ikka kripeldab kuna medal oli taaskord nii lähedal... aga õppisin sellest kaotusest väga palju.

Naiskonnaga oleksime muidugi tahtnud näidata paremat vehklemist, kuid seekord ei õnnestunud. Nüüd väike puhkus ja siis juba alustame ettevalmistust uueks hooajaks!

Tänan kõiki Teid, kes te mulle kaasa elasite! Tänan oma perekonda ja lähedasi, ilma kelle toetuseta, ma ei saaks treenida ega võistelda! Tänan oma treenerit Helen Nelis-Naukast ja tänan ka Peeter Nelist. Aitäh toetajatele! Ka ilma Teieta, oleks sel hooajal olnud äärmiselt keeruline!

PS! Tundub, et vehklemispisik on väga nakkav!"