Wayne Rooney määris valge rätiku ära.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
30. juuli 2018, 10:13

VERINE VIDEO | Wayne Rooney murdis nurgalööki kaitstes ninaluu (1)

Äsja MLSi jalgpalliklubi DC Unitediga liitunud endine Inglismaa koondislane Wayne Rooney valas sel nädalavahetusel meeskonna eest juba ka verd, murdes nurgalööki kaitstes oma ninaluu.

Paar nädalat tagasi DC eest debüüdi teinud 32aastane inglane lõi täna kodupubliku ees ka oma esimese värava aidates tiimil võtta 2:1 võit Colorado Rapidsi vastu. Veidi peale esimest pooltundi avas Rooney skoori, lüües palli endise Manchester Unitedi tiimikaaslase jalge vahelt läbi.

Poolajale sai United minna seega eduseisus, kuid Kellyn Acosta viigivärav kaheksa minutit enne normaalaja lõppu oli mängu viigisadamasse tüürimas. Üleminutitel löödud Niki Jacksoni omavärav viis taaskord kodumeeskonna juhtima, kuid Rooney tegus päev polnud sellega siiski veel lõppenud, sest nurgalööki kaitsma tulnud ründaja murdis võitluses vastasega ninaluu.

Hoolimata asaolust, et Inglismaa koondise eest 119 mänguga 53 väravat löönud Evertoni kasvandik lahkus väljakult verd täis näoga, ei pidanud peatreener Ben Olsen seda millekski eriliseks. "Ma ei usu, et see on esimene kord, kui tal mängus verd on jooksnud. Ta on sitke kutt ja saab sellest üle."

Olsenil jagus kiidusõnu ka inglase mängu kohta. "Ta on olnud igas aspektis fantastiline, oma juhiomaduste ja skoorimisoskustega.. Loodetavasti läheb edasi veelgi paremaks.

Hoolimata Rooney panusest DC Unitedi võitu, vireletakse endiselt MLSi Idakonverentsis viimasel kohal.