Maailmameister Paul Pogba.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
30. juuli 2018, 15:56

SUURED RAHAD! Paul Pogbast võib taas saada maailma kalleim jalgpallur (5)

Saapamaa jalgpalliklubi Torino Juventus on juba soetanud enam kui 100 miljoni euro eest Cristiano Ronaldo, kuid sellest on itallaste arvates vähe. Itaalia meisterklubisse soovitakse maailmarekordilise summa eest tagasi tuua Paul Pogba.

Paari nädala eest Prantsusmaa koondisega maailmameistriks kroonitud Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba läks väidetavalt eelmisel hooajal peatreeneri Jose Mourinhoga tülli ning soovib sellest ajast alates mujal mängima asuda.

Viimase nädala jooksul on mitmed allikad vihjanud Pogba üleminekule Juventusesse, klubisse, millega ta Manchesterist 19aastasena tasuta liitus, kuid 2016. aastal toona maailmarekordilise 105 miljoni euro eest tagasi osteti.

Torino suurim jalgpalliklubi on valmis raha kogumise nimel loobuma mitmest nimekast mängijast. Miralem Pjanic, Gonzalo Higuain, Daniele Rugani ja Mattia Caldara on mõned pallurid, kelle müügiga itallased vähemalt 200 miljonit loodab teenida, sest 25aastane prantslane on vähemalt nii palju väärt.

The Mirrori andmetel otsis Pogba agent Mino Raiola võimalusi üleminekuks juba jaanuaris, mil Guinea juurtega keskväljamootorit pakuti väidetavalt lausa kodusele konkurendile Manchester Cityle ning ka Itaalia meistritele.

Sellest kõigest hoolimata ei tundu Paul Pogba lahkumine Unitedist eriti tõenäoline, sest Inglismaal sulgub üleminekuaken varem kui mujal Euroopas ning asendaja otsimisega läheks väga kiireks.