Jalgpalli MM

JÄLLE MURE: Skandaalidest räsitud Katari vuti-MM sai uue hoobi (4)

LISA KOMMENTAAR

kribu31. juuli 2018, 10:10
Minu jaoks kõige toredam moment vene mmilt oli see kui kaks pidrikut peale taksost väljumist lõuga said.
Rami30. juuli 2018, 21:59
Eksid pisut, Soome meedia muud ei teinudki, kui vaid mustas Venemaa MM-i, kui aga mänguks läks ja selgus, et kõik toimib suurepäraselt, jäädi vait, kuid seda vaid seniks, kuni mängud läbi, nüüd näritakse selle kallal, et mõni staadion pisut laguneb, paduvihmade tagajärjel ja see, et ehitusmaksumused olid suured, tuuakse näiteks Sotsi rajatisi, mis ei leia kasutamist, samas ei räägita üldse sellest, et näiteks Lõuna-Korea ehitas spetsiaalselt taliolümpiaks kümneid miljoneid maksnud rajatised ja olümpiaküla, mis pärast mänge lammutatakse. Samas näitab see teema ka seda, kui devalveerunud on nn professorid, kirjutavad raha eest seda, mida tellijal vaja.
olümpiaküla31. juuli 2018, 07:52
oli juba elanikele välja müüdud ning mängude ajal olid toad kaetud mingite kiledega ja põrandatel ajutine linoleum lohakalt üle visatud, mida oli väga veider vaadata, sest mida need sportlased kahe nädalase magamisega oleks suutnud seal ära rikkuda.
vene värk30. juuli 2018, 18:35
Täpselt samasugune vusserdamine oli Venemaal enne vutti, aga venelastele ei öelnud keegi halba sõnagi, kuna kremli maffia toppis rahadega kriitikute suud kinni. Lisaks polnud dopingutest poolt piuksugi ja Putin sai vuti arvelt oma 250 miljardile tublisti lisa, Sotchi olümpialt aga kõigest 20 miljardit.