Luule KomissarovFoto: Teet Malsroos
Jalgpall
2. august 2018, 12:44

Jalgpalliteater!? Ugala toob lavale „Meistrite liiga“ (1)

Ugala teatris etendub sügishooajal jalgpallist inspireeritud lavastus „Meistrite liiga”. Etenduse peaosades on Luule Komissarov (pildil) ja Peeter Jürgens, teistes osades Elina Reinold (külalisena), Vallo Kirs, Triinu Meriste ja Jaana Kena. Etenduse autoriks on Urmas Lennuk ja lavastajaks Tanel Ingi.

Ugala koduleht tutvustab etendust järgmiselt: „Kaks vananevat näitlejat, nende tütar, jalgpall ja filmivõtted. Kuidas jääda ellu, kui elu hakkab lõpule jõudma, aga tegelikult tundub, et olulisem osa sellest on veel elamata? Ega elu pole mingi Mehhiko seebiseriaal, mis kuidagi lõppeda ei taha. Elu on kirg, seiklus ja armastus! Marta teab väga hästi, kuidas asjad käima peaksid, kuid kahjuks ei sobi see alati Juliusele. Oma õigustest ei taha keegi taganeda ja nõnda lööb vana näitlejatepaari korteris välku ning müristab ka päikselise ilmaga.

Marta ja Juliuse tütar Triinu püüab seda äikesetormi kuidagi taltsutada, aga piksevarraste elu pole just jalutuskäik vikerkaarel. Eriti kui Marta sõbrannad Kaisa ja Helle veel kampa löövad. Kolm jalgpallifanaatikut, kellest üks töötab politseis, võiksid muuta isegi maailma ajalugu. Õnneks satub selle tormi keskmesse režissöör Toomas ja nõnda polegi midagi imestada, kui kogu see hullumeelne seltskond meeleheitlikele püüdlustele vaatamata siiski elu ja tervise juures lõpetab.”