Melania Trump oma abikaasa, president Donalt Trumpiga.Foto: Ron Sachs/SIPA
Korvpall
5. august 2018, 11:27

PERETÜLI? Esileedi Melania Trump astus abikaasa rünnaku alla sattunud korvpalluri LeBron Jamesi eest välja (3)

Los Angeles Lakersi korvpalliäss LeBron Jamesi sõnavõtust president Donald Trumpi kohta alguse saanud sõnasõda jätkub. Sportlase kaitseks on nüüd välja astunud ka legendaarne Michael Jordan ja esileedi Melania Trump.

LeBron avas kodulinnas Akronis vaestele lastele mõeldud kooli nimega I Promise, kuid intervjuus Jamesiga tuli arutlusele ka poliitika. Korvpalluri sõnul kasutab USA president sporti rasside lõhestamiseks.

Donald, kes pole samuti suu peale kukkunud, lajatas seejärel, et "Don Lemon, televisiooni kõige rumalam inimene, intervjueeris LeBron Jamesi. Ta jättis mulje, nagu LeBron oleks tark ja seda on väga keeruline teha. Mulle meeldib Mike," säutsus president Twitteris, vihjates, et peab Michael Jordanit parimaks korvpalluriks.

Nüüd on oma vastulause öelnud nii Lemon ja James, kui ka Jordan ning, mis kõige kummalisem, esileedi Melania Trump, kes astus abikaasa asemel hoopis Lakersi palluri kaitseks välja.

Melania pressiesindaja Stephaneie Grisham lausus: "LeBron James teeb tööd meie järgmise generatsiooni eest ning nagu alati, julgustab esileedi kõiki lastega seotud teemadel rääkima." Grisham lisas, et esileedi külastab peagi ka Jamesi I Promise kooli.

"Kes on tõeliselt loll? Kas mees, kes paneb lapsed klassiruumi või see, kes lapsed puuri paneb? #BeBest (ole parim - toim)," vastas LeBron presidendi kriitikale.

Aegade parimaks korvpalluriks peetud Michael Jordan eiras täielikult presidendi kiitust ning astus Jamesi poolele. "Ma toetan LeBron Jamesi. Ta teeb oma kogukonna heaks suurepärast tööd," lausus Jordan oma pressiesindaja kaudu.