2014. aastal Maccabi Euroliiga meistriks vedanud Tyrese Rice (paremal) Ricky Hickman saavad taas kokku.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
6. august 2018, 11:18

Bamberg värbas Euroliiga eksmeistri ega näe esialgu Kullamäele kohta

Saksamaa paremaid korvpalliklubisid Bamberg teatas lepingust tagamängija Tyrese Rice'iga, millega lõppes koosseisu komplekteerimine. Nimekirjas pole näha Eesti koondislast Kristian Kullamäed.

Teatavasti sõlmis ka Kullamäe nädal tagasi Bambergiga lepingu, kuid teadmisega, et peab enda tõestamist alustama farmtiimist Baunachist. Noor eesti mees loodab hooaja jooksul saada mänguaega ka põhitiimis, kuid tuleb tunnistada, et ees on väga kõvad mängumehed.

Seejuures on taas kokku saanud 2014. aastal Tel Avivi Maccabi Euroliiga meistriks vedanud tagapaar Rice - Ricky Hickman! Rice valiti toona Final Fouri MVPks. Pärast seda siirdus ta Himkisse ja Barcelonasse, kus eelmisel hooajal aga treeneri plaanidesse ei mahtunud ning jõudis jaanuaris Hiinasse Shenzheni.

Bambergis jätkab veel üks ülikogenud tagamees, kreeklane Nikos Zisis. Kodulehel avaldatud ülejäänud koosseis: Cliff Alexander, Elias Harris, Patrick Heckmann, Stevan Jelovac, Leon Kratzer, Arnoldas Kulboka, William McDowell-White, Louis Olinde, Augustine Rubit, Maurice Stuckey, Bryce Taylor. Meeskonna peatreener on lätlane Ainars Bagatskis.