Isaiah Whitehead mullu Brooklyn Netsi eest mängimas.Foto: USA Today Sports
Korvpall
6. august 2018, 14:57

Kalev/Cramo Ühisliiga vastane ajab kokku hirmkõva meeskonda

Krasnodari Lokomotiv-Kubani korvpallimeeskonnal jäi eelmisel hooajal täitmata eesmärk jõuda Euroliigasse - EuroCupil tulnuks finaal võita, kuid kaotati, VTB Ühisliigas tulnuks jõuda finaali, ent jäädi poolfinaalis toppama. Uuel hooajal püütakse teha vigade parandus.

Igatahes viitab sellele ülijõuline värbamispoliitika. Täna sõlmiti leping ameeriklasest tagamehe Isaiah Whiteheadiga, kes mängis kahel eelmisel aastal NBAs Brooklyn Netsis. Mullu saadeti ta enamikuks hooajaks siiski G-liigasse, kus kogus mängus keskmiselt 22,3 punkti ja 3,5 korvisöötu.

Kuban on välismaalastest värvanud veel Poola koondise liidri Mateusz Ponitka, kaitse tugisambaks prantslasest tsentri Moustapha Falli ning lisaks ameeriklased Jamel McLeani, JaJuan Johnsoni ja Dorell Wrighti, vanast kaardiväest jätkab Trevor Lacey. Neist ka Johnsonil ja Wrightil on NBA kogemus. Meeskonnas ei jätka ekskalevlane Frank Elegar.

Himkist meelitati Kubani kogenud venelane Vitali Fridzon, jätkavad teised koondise tagamehed Dmitri Kulagin ja Dmitri Hvostov. Peatreeneritoolil püsib jätkuvalt serblane Saša Obradovic.