Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
6. august 2018, 17:01

Jürgen Klopp tunnistas, et Liverpooli keskkaitses on kriis

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp on väga mures keskkaitsjate, kaasa arvatud Ragnar Klavani pärast. Täie tervise juures on hetkel vaid Virgil van Dijk ja Joe Gomez.

Joel Matip (puus) ja Ragnar Klavan (tagareis) jätsid vigastuse tõttu vahele laupäevase 5:0 võidumängu Napoli vastu ning homne sõpruskohtumine Torinoga jääb ilmselt mõlemal taas vahele.

"Joel, peame ootama. Klavan, ei tohiks liiga tõsine olla, aga kui teisipäev on liiga vara, siis ma ei tea," lausus Klopp Liverpool Echole. "Ehk teeme formatsiooniga mingit maagiat. Ma ei tea mida me teeme," oli sakslane nõutu.

Horvaatiaga MMil finaali jõudnud Dejan Lovren liitus treeningutega alles täna, sest nautis pikendatud puhkust ja pigem jätab järgmised kaks matši vahele.

"Dejan pole siiani treeninud. Tõenäoliselt ta teisipäeval ei mängi ja pühapäev on samuti väga keeruline. Liigas läheb raskeks. Peame igal nädalal valmis olema, mitte vaid paar mängu. See on meie väljakutse," lisas Jürgen.

Liverpool alustab Premier League'i hooaega juba pühapäeval, mil võõrustatakse kodusel Anfieldi staadionil West Ham Unitedit.