Pilt on illustreeriv.Foto: EPA/Scanpix
Jalgpall
6. august 2018, 20:32

Liverpooli võib Meistrite Liigas ees oodata tõeline surmagrupp (1)

Eelmisel hooajal Meistrite Liiga finaalis Madridi Reali 3:1 paremust tunnistama pidanud Liverpoolil ei ole sel korral juba alagrupis midagi lihtsat oodata, sest Klavani koduklubi asetatakse alagruppe loosides suure tõenäosusega kolmandasse tugevusgruppi.

Juhul, kui kõik kõrgema asetusega meeskonnad eelringidest edasi jõuavad, ootab Liverpooli ees eelviimane tugevusgrupp, ent mõned üllatused võivad eelmise hooaja finalisti veel 2. gruppi tõsta.

Kui eeldatavad favoriidid siiski edasi jõuavad, ei ole Jürgen Kloppi hoolealustel ilmselt surmagrupist pääsu. Vahest lihtsaim võimalik alagrupp oleks Moskva Lokomotiv (uskumatu, kuid tõsi, tugevusgrupp number 1), Donetski Sahtar ja FK Astana, ent sama hästi võivad vastasteks tulla Madridi Real, Dortmundi Borussia ja Milano Inter.

Liverpool Echo ENNUSTUS:

1. tugevusgrupp: Madridi Real, Madridi Atletico, Barcelona, Müncheni Bayern, Manchester City, Juventus, Paris Saint-Germain, Moskva Lokomotiv

2. tugevusgrupp: Dortmundi Borussia, FC Porto, Manchester United, Donetski Šahtar, Benfica, Napoli, Tottenham Hotspur, Roma

3. tugevusgrupp: Liverpool, Kiievi Dinamo, Schalke, Lyon, Monaco, Salzburg, Moskva CSKA, PSV Eindhoven

4. tugevusgrupp: Valencia, Viktoria Plzen, Celtic, Club Brugge, Galatasaray, FK Astana, Milano Inter, Hoffenheim

Surmagrupp poleks Liverpoolile kindlasti meelepärane, kuid möödunud hooajal suudeti teel finaali alstada Manchester City ja AS Roma ning klubisse on ostetud ka mitmeid väärt mängumehi, seega ei tohiks Raku ja kompanii ka sel korral mitte kedagi karta.