Eesti uudised

Kohusetundlikult arveid tasunud klient sai Elektrilevi vea tõttu 200-eurose lisanõude (20)

LISA KOMMENTAAR

Hea mõte8. august 2018, 01:20
Hea mõte8. august 2018, 01:28
See on hea pettemanööver rahvalt raha välja petta suures mahus nii summaliselt kui ka majapidamiste arvult. Meile seletati, et "rikkis" teleka ruuter segas näidu lugemist ja seda mitmeid kuid. Absurdne ju. Keegi võiks algatada küll tagasinõude. Tundub, et petetuid palju.
ettepanek7. august 2018, 21:40
las keegi avaldab oma maili ja teeb üleskutse massnõudeks Eesti Energia vastu. Saadan oma nõude koos analüüsiga kohe teele. Hulgakesi palkame advokaadi. EE rikub arvelduste korda teadlikult ja kasu saades - see on tõendatav.
Ülle7. august 2018, 21:25
Ka mina sain üllatavalt 200,00 EUR-se arve.Niigi olid maksed väga suureks kasvanud,aga olen kõik siiani korralikult ära maksnud.Imestanud aga,et teenuse eest,mida Eesti Energia võtab,on veel suurem kui tarbitud elekter.Seekord aga keeldun maksmast,sest kui teenus ei toimi,on see nende probleem,mitte minu,kes ma olen senini kõik korrektselt ära maksnud.Oleks siis igakuiseltki teada antud,et ei toimi ja saatke ise oma näidud,oleksin aru saanud,aga pool aastat hiljem saata selliseid ulme arveid tasaarvelduseks...hullumeelsus! See ei ole teenus ega midagi.Olen maruvihane ja ei kavatse maksta ning pöördun esialgu ka juristi poole.
Kogemustest7. august 2018, 22:21
Nad tulevad ja lõikavad julmalt juhtmed maha , siis saadavad sulle selle "töö" eest ka arve. Kui arvel kirjutatud tähtajaks seda ja nende poolt saadetud el arvet ära ei maksa, saadavad võlanõude.
Nad püüavad ruineerida kõiki, kes neile vastu hakkavad, kuitahes kodanikul ka õigus on.
soovitus8. august 2018, 14:41
küll on siin l o ll id moded, norm tekst kaob ära ja see oli , pole vaja kasutada pakette kus prognoositava keskmise järgi tasutakse. siis pole m o k a d t ö l l a ki l
Edgar7. august 2018, 18:12
Mart Helem tutvustas kokkutulnutele marksismi-leninismi ja mustade ajuehitust, Martin Helme stringi moode, Madison Hitleri väärtusi, Sild majoneesi toiteväärtust, teised MMS-i, lapikumaa teooriat,jne. Nii palju toredaid inimesi.
Arvamus7. august 2018, 18:02
See jama on kõigil ja kõikjal kes omavad oma maja. Korterelamutega probleeme pole, vähemalt pole kuulnud. Minu arved ka kolmekordsed ja sama muinasjutt et tarbite rohkem. Mina jälgin nende arvestite tööd igal õhtul ja kui näen, et midagi mäda siis läheb vaidlusteks. Tehti ka prognoositavaid arveid kuid suure vaidlusega pöörasin selle alguses oma kasuks, nüüd teevad selle kuidagi tagasi aga ei saa aru kuidas. Olen isegi peakaitsme välja lülitanud ja vaadanud arvutist , et kas loeb aga pettumus jäi minu kanda, ei lugenud. Seal on tööl omaala spetsid kes oskavad rahvast nii koorida et vähe pole.
Loe Delfi Kasulikust, millega põhjendas 200-eurost nõuet Elektrilevi.7. august 2018, 16:51
Ei hakanud aega raiskama.
Elektrit ei ole näha, seda ei saa kaaluda ega mahuga mõõta7. august 2018, 16:46
See ongi EE allettevõtete äri alus. Nemad võivad väita mida iganes, teie "kaugloetavad" on ka kaugelt programmeeritavad jne,
Need, kes on saanud taadeldud analoogmõõtja peale peakaitset panna- need teavad, kui palju teid tegelikult petetakse. Eelmisel nädalal juhtusin mitut küla toitva kõrgepingeliini peale, mille puidust A postid olid nii kõdunenud, et paistid läbi. Augud olid sees, mitte rähni tehtud, aga puit oli nii pude. Oli näha, et neid "ülekandetasusid" ikka hästi kasutatakse.
inimene7. august 2018, 14:07
Kaugloetav arvesti tõi mulle ka suured arved,ei kasuta isegi elektri pliiti
meil ka neli naabrit7. august 2018, 16:19
said sellised elektriarved et ka 10 aastat ka seda elekrit ei jõuaks ära kasutada , kas sellist riiki tahtsime ... saime ka röövli energia vaeste turjal
et siis 7. august 2018, 14:06
Minu selle kuu elektri arve on 5 lehekülge pikk. Naisterahvas telefonis seletas, et EE ei saanud täite kätte ja tegid prognoos arveid. Selgus, et nad ei ole saanud maist alates näite. 3 kuu jooksul ei ole keegi pöördunud ega tulnud vaatama, milles on probleem.
atesteerimiskomisjonid, kvaliteedijuhtimine, ISO sertifikaadid jn uinamuina7. august 2018, 14:15
Aga kvaliteedijuhtimise sertifikaat tuleb ettevõttelt ära võtta siis kui need ei ole ükskijuhtumid. Ega see büroo kes neid protsesse hindab ei saa ettevõtte klientidelt negatiivseid sisendeid... hinnatakse hinnatava firma ilusa jutu alusel :D
7. august 2018, 13:40
täitsa normaalne, peale uute arvestite tulekut on mul arved samuti kahtlaselt suuremaks läinud , kui küsisin selle kohta, siis öeldi, et arvesti ei valeta, ise olete tarbimist suurendanud.
tarbija7. august 2018, 16:22
mul selle loetavaga järsku elektriarved tulid 3 korda suuremad , pole elektri pliiti ega boilerit
Noh8. august 2018, 10:57
Peaksite oma riigile otsa vaatama, sest pidevalt tõstetakse ka elektri aktsiisi, sellest need suured summad tulevadki, mitte tarbimisest.
Mutt7. august 2018, 17:25
vanem mees ladaga7. august 2018, 21:28
mul on ka selline tunne nagu kolmanda oleks sisse selle kaugloetavaga löönud.5 rublasest arvest hakkas 20 saama.