Kepa Arrizabalaga.Foto: EPA/Scanpix
Jalgpall
8. august 2018, 10:17

Chelsea on purustamas Liverpooli maailmarekordit, et asendada Courtois

MMi parimaks väravavahiks valitud Belgia puurivaht Thibaut Courtois pole endiselt Chelsea treeningutele ilmunud, vaid puhkab Tenerifel ning tahab liituda Madridi Realiga. Londoni jalgpalliklubil on asendusmees juba leitud.

Londoni Chelsea on läbirääkimistes Athletic Bilbaoga, et osta enda ridadesse 23aastane Kepa Arrizabalaga. Ülemineku õnnestumiseks peab välja käima ligi 80 miljonit eurot. Liverpool maksis mäletatavasti Alisson Beckeri eest 72,5 miljonit.

"Nägin teda aasta tagasi. Minu esimene mulje oli, et ta on väga hea väravavaht, väga noor, ent väga, väga hea," kiitis Chelsea peatreener Maurizio Sarri hispaanlast.

ESPNi andmetel tehakse täna, Premier League'i üleminekuakna eelviimasel päeval ka ametlik pakkumine. Kepa plaanib Madridi lennata, et agentidega arutada, kas minna või mitte. Bilbaos on ta mänginud kaks aastat, seisnud postide vahel 53 Hispaania liiga kohtumises.

Kollkipper on mänginud ka Eestis ning kindlasti on tal vaid head mälestused, sest 2012. aastal tuldi Lilleküla staadionil Euroopa meistriteks.