Foto: Facebook / Tõrva
Kergejõustik
8. august 2018, 17:48

LIITU SINAGI: Tõrva korraldab homme Magnus Kirdi võistluse ühisvaatamise!

Tõrva korraldab homme keskväljakul kergejõustiku EMi meeste odaviske finaali ühisvaatamise, et elada kaasa oma linna mehe Magnus Kirdi võitlusele.

"Selleks, et Magnusele oma poolehoidu ja toetust finaalis näidata, koguneme kõik neljapäeval kell 21 Tõrva keskväljaku jalakäijate alale ja vaatame suurelt ekraanilt üheskoos odaviske finaali ning elame kaasa.

Kvalifikatsioonivõistluse vaatamisel olid mõned inimesed juba Eesti lipud kaasa võtnud, aga kellel on veel, siis võtke ka finaali jaoks kaasa. Saame ilusa pildi teha.

Ülekannet hakkame näitama kell 20.10. Nii et suured spordisõbrad võivad juba varem kohale tulla. Magnus Kirt hakkab viskama kell 21.22.

PS: Homme kell 22 pidi keskväljakult algama RattaÖÖ. See aga algab siis, kui odaviske finaal saab läbi. Seega ootame ka kõiki rattaöölisi keskväljakule ülekannet vaatama. Samuti algab Vanamõisa järve ääres öökino alles siis, kui rattaöölised randa jõuavad. Ilmselt 23.30-24.00 vahel.

Loodame mõistvale suhtumisele, sest kui tihti me ikka saame terve vallaga oma vägilasele suurvõistlusel kaasa elada," kirjutati Tõrva valla Facebooki küljel.