Mauricio Pochettino arvates on kõik okei.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
9. august 2018, 21:11

MITTE ÜHTEGI LIITUJAT! Inglismaa jalgpalliklubi tegi ajalugu, ostes suvel 0 mängijat (2)

Tottenham Hotspur alustab hooaega praktiliselt sama meeskonnaga, millega mullu lõpetati, sest suvise üleminekuakna jooksul ei soetatud mitte ühtegi jalgpallurit, kirjutab Eurosport.

Spursist on seega saanud esimene Premier League'i tiim, kellega suvel ühtegi mängijat ei liitunud. Klubi seostati küll mitmete nimedega, viimasel päeval üritati osta Aston Villa poolkaitsja Jack Grealish, kuid 28 miljoni euro suurune pakkumine lükati tagasi.

Kuigi ühtegi mängijat juurde ei saadud, suudeti kõik tippmängijad klubis hoida. Ainsateks lahkujateks olid Keanan Bennetts, kes hakkab mängima Mönchengladbachi Borussias ning Anton Walkes, kelle uueks koduklubiks on  Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas palliv Portsmouth.

Peatreener Pochettino polnud erinevalt Jose Mourinhost klubi peale pahane, et mängijaid osta ei suudetud. "Meil on väga hea koosseis suurepäraste mängijatega ja  raske on pallureid lisada," lausus argentiinlane.

"Asi pole kellegi juurde toomisest, sest mängijate soetamine on moes. Vastab tõele, et meie sihtmärgid on alati samad kui Manchester Unitedil, Manchester Cityl või Madridi Realil, aga erinevatel põhjustel me ei suutnud seda saavutada," lisas Poccetino. "Ma pole mures, ma pole kurb, olen õnnelik. Meie eesmärk oli parimaid mängijaid hoida ja me saavutasime selle."

"Pole põhjust koosseisu mitte usaldada ja klubisse ning sellesse, mis teeme uskuda," sõnas Tottenhami juhendaja, kellest on nii mõndagi õppida Manchester Unitedi peatreeneril Jose Mourinhol, kes terve üleminekuakna jooksul kurtis, et klubi mängijaid ei osta ja avaldas korduvalt rahulolematust praeguse meeskonna ja mängijate suhtes.

Vaata, kes teiste klubidega liitusid või lahkusid SIIN!