Tallinna liiklus.Foto: Robin Roots
Jalgpall
10. august 2018, 19:38

TÄHTIS INFO! Superkarikas piirab Tallinnas liiklust (1)

Järgmisel nädalal Tallinnas toimuva UEFA Superkarika finaaliga seoses on liikluses mitmeid ajutisi piiranguid. 

Parkimine, peatumine ja/või sissesõit on erinevatel aegadel osaliselt keelatud Asula, Marta, Kauba, Magdaleena ja Tehnika tänavatel ja Asula põigus. Kõikidesse piirangutega kohtadesse paigaldatakse ajutised liiklusmärgid, vajadusel töötavad liiklusreguleerijad. Piirangud kehtivad mõnes lõigus kuni 17. augustini.

13.-16. augustini on lennujaama, kesklinna ja Lilleküla piirkonnas tavapärasest märgatavalt rohkem liiklust, samuti toimub Real Madridi ja Atlético Madridi meeskondade ja teiste külaliste transport, mis võib lühiajaliselt tekitada liikluses seisakuid.

15. augusti õhtul on ajutisi liikluspiiranguid mitmel pool, sest Raekoja platsilt ja Viru väravate juurest toimuvad fännirongkäigud staadionile. 14. ja 15. augustil on Vabaduse väljakul avatud suur festivaliala.

Pealtvaatajate jaoks parkimisvõimalusi staadioni juures ei ole. Korraldajad soovitavad kasutada ühistransporti või kõndida Lillekülla. Ajutine taksopeatus avatakse Kauba tänaval (asukoht Kauba tänaval vahetult enne ristumist Asula tänavaga).

„Superkarika finaal on Eesti riigi juubeliaasta tähtsündmus, millega seoses liigub palju pealtvaatajaid, erinevaid teenusepakkujaid ja tehnikat," lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei pressiteate vahendusel.

"Palume staadioni lähedal elavatelt inimestelt mõistvat suhtumist - kõik ajutised piirangud on mängukorraldusega seoses hädavajalikud. Teeme koostööd politsei, Tallinna linna ja turvaettevõttega Meeskond, et kõik toimiks sujuvalt. Täname tallinlasi mõistva suhtumise eest!” 

15. augustil Tallinnas peetavas UEFA Superkarika mängus kohtuvad UEFA Meistrite liiga võitja Madridi Real ja UEFA Euroopa liiga värske tšempion Madridi Atletico.

Staadion avatakse mängupäeval kell 19.00, avavile kõlab kell 22.00. Kõikidel pealtvaatajatel soovitatakse saabuda nii varakult kui võimalik.