Sandra Perkovic.Foto: Reuters/Scanpix
Kergejõustik
11. august 2018, 15:45

TOHOH: naiste kettaheite valitseja kutsub ennast kuningannaks, imetleb Zlatanit ja teeb suitsu (3)

Iltalehti portreteeris aastaid naiste kettaheidet valitsenud Sandra Perkovici. Horvaaditari kohta tuli välja nii mõndagi põnevat.

Kahekordse olümpiavõitja ja neljakordse Euroopa meistri staatusele kohaselt kutsub ta ennast kuningannaks. Ka tema Instagrami konto kannab nime "discus70queen".

"Noorena oli mu iidol mäesuusataja Janica Kostelic, sest tal tundusid olevat supervõimed. Siis hakkasin uurima Muhammed Ali kohta. Ta oli mees, kes kuulutas valjult, et on parim. Nüüd teen seda vahel isegi. Kutsun ennast lausa kuningannaks. Praegu inspireerib mind Zlatan Ibrahimovic. Ta on pisut segane vend, aga samal ajal nii lahe," rääkis Perkovic.

28aastane kettaheitja jäi enne Berliini EMi Soome meedia kaamerasilma ette - fotograaf sai kätte pildi (VAATA SIIT!), kus Perkovic tõmbab koos Horvaatia dresse kandvate meestega sigaretti.

"Mul on salajased pahed," tunnistas ta suvel Soome ajakirjanikele.

Olgu sellega, kuidas on, igatahes on Perkovic tänase kettaheite finaali eel ülivõimas soosik. Tema hooaja tippmark on 71.38, lähima konkurendi Claudine Vita (Saksamaa) näitaja on 65.15.