Zakaria BeglarišviliFoto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
13. august 2018, 22:25

Kuidas Flora keskväljamaestro viivukeseks ajaks autogrammikütiks kehastus? (1)

Täna õhtul Tallinnas maabunud Madridi suurklubid Real ja Atletico põhjustasid hotelli saabudes väikese vutihulluse, kus kümned ja kümned jalkasõbrad oma iidolite autogramme noolisid.

Kõige suurema osa fännihordist moodustasid poisiklutid vanuses 8-16, kuid tahtjate hulgas polnud mitte ainult kohalikke mehehakatisi. Piirete taga kõõlusid ka Horvaatia ning loomulikult Hispaania lippude ja mütsidega toetajad.

Teiste seas oli ajutiselt autogrammikütiks kehastunud ka Flora pallivõlur Zakaria Beglarišvili. Noortekoondistes nii Toni Kroosi kui ka Isco vastu pallinud grusiini kodu ei kaunista kümneid või sadu erinevaid allkirjakritseldusi. Kuid Madridi Reali puhul ei saanud ka tema lasta võimalusel niisama mööda minna.

„Olen 20 aastat Madridi Reali toetanud,” sõnas tund aega enne meeskonna saabumist tütrega Swissoteli ette seisma tulnud floralane samal ajal Reali jalgpalli käes hoides. „Mul on kodus aastaseks saanud laps ja loodan talle siia mõne autogrammi saada.”

Kuigi Zakaria soov ei täitunud, polnud ta liialt pettunud. Ilmutamiseks kõlbulikud fotod, mida aastate pärast lastele näidata, sai ta sellegi poolest.

Autogrammirõõmu tundis hotelli ees vaid kaks Reali poolehoidja, kes said oma klubiürbile Thibaut Courtois’ nime. Suurima sumina tekitas bussist välja jalutades aga Reali endine ründelegend Raul Gonzalez. Ainsana pakkus ühispildi ehk selfie rõõmu poolehoidjatele Reali president Florentino Perez.