Superkarika fänniala Vabaduse Väljakul.Video: Robin Roots
Jalgpall
14. august 2018, 18:02

GALERII JA VIDEO | Vabaduse väljak muudeti superkarika pühamuks (1)

UEFA Superkarika finaali tõttu pandi tänaseks ja homseks Vabaduse väljakul püsti suur fänniala, kus tegevusi jätkub nii noortele kui vanadele. 

Vutitarkpead saavad enda teadmisi proovile panna kolmeminutilises viktoriinis, kus tuleb vastuseid leiutada 20 küsimusele. Kõige õnnelikum saab homme hommikul kell 9 rõõmsa äratuskõne, kus teda teavitatakse superkarika finaali piletite võitmisest. 

Samamoodi naeratab piletiõnne lauajalgpalli turniiri parimatele ja fotokastis (photobooth) klõpsu tegijate vahel, kes seda sotsiaalmeedias jagavad. Kokku läheb kahe päeva peale välja jagamisele veel üle kümne priipääsme. 

Huvilised saavad teha pilte UEFA superkarika, Euroopa liiga ja Meistrite liiga karikaga, samamoodi on mõeldud ka virtuaalvuti austajatele, kes saavad katsetada septembri lõpus ilmuvat FIFA 19. 

Fänniala on avatud 14. augustil kella 12st kuni 22ni ja 15. augustil kella 10st kuni mängu lõpuni, sissepääs on tasuta. Púr Múdd esineb 14. augustil kell 21.00, Liis Lemsalu 15. augustil kell 20.00. Kolmapäeva õhtul toimub Vabaduse väljakul ka suur superkarika ühisvaatamine.