Atlético Madridi treening Lilleküla staadionilFoto: Robin Roots
Eesti uudised
15. august 2018, 08:00

Pealtvaatajatel palutakse varuda aega nii päralejõudmiseks kui ka turvakontrolliks

Politsei piirab jalgpallisõprade rõõmuks Tallinnas kohati liiklust (1)

Täna õhtul kell 22 algab Tallinnas Lilleküla staadionil kahe Hispaania tippklubi jalgpallikohtumine. Tuhandete pealtvaatajate staadionile liikumine toob kaasa muudatused liikluses, mistõttu tuleks liiklejatel aega varuda.

Real Madridi ja Atlético Madridi mängule tuleb ligikaudu 15 000 pealtvaatajat. Suurt hulka inimesi on oodata ka Vabaduse väljakule, kus toimub ühisvaatamine ja on fänniala. 

Õhtul kõnnib palju inimesi kesklinna ja Lilleküla staadioni läheduses. Selleks, et fännid jõuaksid kiiremini ja liiklusohtlikke olukordi tekitamata staadionile, peatavad politseinikud ajutiselt liikluse.

Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juhi Valdo Põderi sõnul aitavad Tallinnas avalikku korda tagada ning pealtvaatajatel kohale jõuda ligikaudu 200 politseinikku. "Soovitan kõigil varakult kohale tulla. Staadioni ümbrus on liiklemiseks suletud ning selle vahetusläheduses ei saa parkida ega peatuda. Kõige mõistlikum on tulla ühistranspordiga või parkida auto kaugemale," lisas ta.

Vabaduse väljakul ja Lilleküla staadioni ümbruses on droonide lennutamine keelatud. Ajutine taksopeatus avatakse Kauba tänaval, mis asub vahetult enne ristumist Asula tänavaga.

 Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei lisas omalt poolt, et staadionile tulijatel palutakse varuda aega kontrolliks, sest see võib aega võtta. "Kindlasti ei tohi kaasas olla esemed, mis võivad ohtu seada teisi ning staadionile ei lasta sisse suurte spordikottidega."