Seisukoht

Seisukoht | Tehnoülevaatus on tegelikult hea (6)

LISA KOMMENTAAR

huvitav17. august 2018, 16:03
kuhu küll see mehike jõuab? Nii tarka juttu ajab. Jõudis kuhugi arusaamisele? Mehed, lugege vidriku tarkusi, iga järgmise päevaga läheb hullemaks. Ta on ka maailmarändur.
tegelikult 17. august 2018, 15:59
peaks kohustusliku ülevaatuse läbima autojuhid oma autoga, kellel on jooksva aasta jooksul olnud alkoholiga vahelejäämisi roolis või ollakse süüdi avariis auto tehnilise seisundi tõttu. Praegu toimuv on aga riigikassa täitmine riigimajandamise saamatuse tõttu.
propagandist20. august 2018, 10:47
Tegelikult juhtub rohkem õnnetusi kainete juhtidega! Libauudised räägivad pidevalt tabatud roolijoodikutest, aga unustatakse märkimata mitu õnnetust on põhjustanud joobnud juhid. Üks asi on joobes juhtimine, teine avarii põhjustamine.
Teine asi auto tehniline seisund. Pidevalt muutuvad ja karmistuvad nõuded, aga mitu õnnetust on põjustatud tehniline rike?
Kui tahame liiklust ohutumaks muuta, tuleb välja segitada õnnetuste põhjused, siis neid analüüsida, mitte promoda autotöösturite huve. Mõni uus auto on juba ostes vanem kui korralikult peetud vana.
Urmas17. august 2018, 10:51
Kas SSSR ajal tehnoülevaatust ei olnud? Oli ju! Idanaabri juures on ka praegu iga-aastane kohustuslik tehnoülevaatus.
17. august 2018, 14:58
oli küll, aga seal ei aetud ega aeta juuksekarva lõhki.
eestis aga lihtsalt noritakse, et saaks raha kas ümbrikus või kasvõi kordusülevaatuse eest.
Jah16. august 2018, 18:26
see on see Petka ja Tšapaajevi anekdoot, et Petka pakkus talle tüki pruuni ollust ja küsis kas see on šokolaad või kaka. Kui Tšapaajev viimase kasuks otsustas oli Petka ka nõus, et kust peaks see šokolaad tema enda tagumikku saama.