Kommentaar

Jaanus Järs | Viis viimast teel Olümposele (5)

LISA KOMMENTAAR

jaanus 117. august 2018, 19:19
Endal kogemus vähemalt 5 reisifirmaga ja VR oli nendest konkurentsitult halvim. Germaloga ei võrdleks üldse, sest G on kallimast hinnaklassist (tunduvalt parem ka), aga odavamate võrdluses VR ka selgelt halvim ja andsin endale lubaduse temaga mitte enam sõita. Põhiprobleem, et reisikava on teel olles puhas fantaasia ja midagi sellest, mis kirja pandud, tegelikkuses üldse ei toimu (on puhas reklaamtekst). Lisaks veel laisk ja rumal giid. Aga kui on soov kogeda ühiseid kannatusi ja nõukanostalgiat ning teha mõned šelfid, siis miks mitte.
jaanus 117. august 2018, 19:25
"Teel olles" tähendab seda, et sihtkohas külastused toimuvad, aga sinna-ja tagasi sõit on ilma mingite sündmusteta (kirja on pandud, aga ei toimu). Seega pool reisi puhas piin.
Vaidleks vastu19. august 2018, 12:25
Just virukatega meeldib kõige rohkem, sest nemad tegid ka Iklas ALKO1000 peatuse lisaks vetsupeatusele Eesti poolel. Teised keegi pole teinud.
jaanus 120. august 2018, 16:55
Inimesi ongi erinevaid, meie ka ootasime, et bussijuhi jõuaksid tagasiteel sellest ALKO1000 poest läbi käia. Firma, kes seda ei tee, saab minult kindla plusspunkti! Ise pole seal poes käinud ega kavatse ka. Tõsi, mõne veini tõin Kreekast kaasa.
jaanus 121. august 2018, 12:34
Mitmed kreeka veinid on mõrkjad, nendel on omapära. Näiteks Retsina. Mitte hapud, aga ega viinavend ei tee ju vahet :-) Tuntud Mavrodaki on magus vein. Mis oleks põhjus, et ma jooksin Lauaviina? Sugulase peied võibolla, et pits võtta, muidu pole põhjust. Õlle tarbija lihtsalt ei ole. Kreekas veinid samad nagu teistes veinimaades, keskmine 0,7 pudel viiekas või eripakkumine 2=6€. Aga proovisin ka odavat valget kreeka veini (1,5 liitrit 2,5€) ning mu üllatuseks oli see täitsa normaalne, mitte mõni poolmagus lake.