Juhtkiri

Juhtkiri | Laps ei pea segama (10)

LISA KOMMENTAAR

raudmees20. august 2018, 17:25
Rumalamat artiklit annab ikka ette kujutada Eks varsti hakkavad koosolekul ka sünnitama Loomulik tegevus ju Meie riigiga on ikka midagi kõvasti viltu kui minister titte tõõle kaasa tassib See daam ei armasta oma lapsi sest tema armastus on poliitika
20. august 2018, 10:38
Kujutate ette last kaasas tapamajas töötaval vanemal? Nii mõnigi töökoht on lapse elule ja tervisele ohtlik.
Meie ministriproua18. august 2018, 17:22
näitab eeskuju, et riigijuhtimine on "lapsemäng",mida saab vabalt tite kõrvalt, koos titega jne teha. Asi siis üks koosolek üle elada. Las laps kägiseb, peaasi, et emme saab oma tähelepanu laksukese kätte ja hiljem meedias ohvrit mängida.
pooletoobisele kirjatsurale17. august 2018, 23:08
Koosolek ei ole ju koos olemine, vaid omavaheline ARUTLEMINE.
Juula19. august 2018, 12:54
Kas olete mõnel koosolekul viibinud? Mina neil oma elu jooksul oma paarisajal nii nõukaajal kui "õitsva" kapitalismi ajal - ei erine nad üksteiset sugugi. Ikka suur kamp "vajalikke" küsimusi arutemas, see käib enamustel koosistumistel, et räägivad ainult mõned ja teised löövad lihtsalt peanoogutusega kaasa, sest paljusid see teema üldse ei puuduta, teiste mõte hoopis poolelijäänud töö tegemisest, et ei peaks jälle raisatud aja korvamiseks ületunde tegema või töö koju võtma. Ja kui lõpuks saavadki miskit lõppotsust, siis pole ka harvad juhused kui paar päeva (tundi) hiljem saate direktiivid risti vastu sellele, mida koosolekul arutati. Eriti agarad koosolekute korraldajad uued ülemused, kelle vist peamine eesmärk on "tutvustada" alamatele kui targad jne nad on.
Lapsi ma muidugi kaasa ei võtaks juba sellepärast, et mida rohkem osavõtjaid, seda suurem negatiivne "aura", sest olgem ausad - enamus on tulnud sinna istuma (kuulama) lihtsalt sellepärast, et anti käsk kohal olla.
Kaua sel teemal veel leierdatakse?17. august 2018, 18:21
Aasta neljakuune laps kotiga kaelas ei kuulu 60 inimese osavõtuga koosolekule!
Kui ikka mitmed kohalviibijad leidsid, et see neid segab, siis ei makskas meedias vingumas käia.
Ju siis järjekodne ahvimamma arvas, et kõik peaksid lapsele pluti-pluti tegema ja vaimustusest õhkama.
Ei - võõra lapse vigin küll kellegi kõrvu ei paita, ükskõik, mida pärast mõned tulevad rääkima … noh, et neid ei häirinud, nii vahva just ja on ikka ülbikud ja lastevihkajad mõned.
Kai17. august 2018, 18:20
Ema on süüd, et tal laps on. Lapsevaenulik ühiskond!
Emapalk20. august 2018, 17:15
Ema saab selleks EMAPALKA, et titega kodus olla. Mille eest siis talle seda üldse makstakse, kui ta endiselt tööl käib? Kuhu vaatab maksuamet?
Möhh17. august 2018, 17:12
Ei pea. Ei segagi, kui koju jäetakse. Uskuge mind – kutsumata kilpkonn koosolekulaual on palju vähem aktiivne ja helisid tekitav kui laps, aga segab kindlasti. Ja veel väga.
Kas17. august 2018, 16:36
see on kogu Õhtulehe toimetuse arvamus või ühe natuke "tuult saanud" ajakirjaniku oma?