Usain Bolt ei pääse ka jalgpallitrennis plankudest.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
21. august 2018, 15:09

Peatreener Mulvey: Ta ei saa mingit erikohtlemist!"

VIDEO | Vaata, kuidas Bolt esimesel treeningul Austraalia jalgpalliklubiga hakkama sai

Kaheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt tegi lõpuks Austraalia jalgpalliklubi Central Coast Marinersiga kaasa esimese treeningu. Trenn kestis 45 minutit ning seejärel siirdus sprindiäss ajakirjanike küsimustele vastama.

"Nii nagu ka kergejõustikus - esimene treeningpäev on alati kõige raskem, aga ma tundsin end hästi," sõnas Bolt pressikonverentsil. "Kui jõuad heasse vormi, on jalgpall üsna lihtne. Nii näen seda mina. Olen nüüd professionaalne jalgpallur."

Mis võiks aga 32aastase jamaikalase parim positsioon olla? "Tunnen end äärel mugavalt, olen tipuründes hea, aga lõppude lõpuks otsustab treener, kus ma mängin või mis formatsiooniga, ma isegi ei tea seda," naeris pikakasvuline sprinterist jalgpallur.

"See oli ta esimene päev. Ta poleks inimene, kui tal närve poleks. Me ei pea otsust tegema täna või homme. Kui ka läheb 12 kuud, siis mul on hea meel, et ta siin on. Ta on juba toonud siia palju meedia tähelepanu ja kõigi pilgud on Central Coasti peal ja see on fantastiline," sõnas meeskonna peatreener Mike Mulvey.

"Me ei langeta oma treeningstandardeid, kui Usain Bolt uksest sisse jalutab. Ta on võitja! Kui palju kuldmedaleid on ta võitnud? Kaheksa kulda olümpial. Seda ei saavuta vaid suurepäraste oskustega vaid ka mentaalse võimekusega. Kui ta suudaks seda natuke minu mängijatele edasi anda, oleks see meie noortele mängijatele suurepärane," lisas Marinersi juhendaja. "Ta on osa meeskonnast ja ei saa mingit erikohtlemist."

Vaata, mis toimus Bolti esimesel treeningul SIIN.