Korvpall

Viisikujagu korvpallikoondislasi on endiselt klubita, Vene seis veidi muret tekitav (5)

LISA KOMMENTAAR

Kokkuvõte - 22. august 2018, 09:54
Need eesti meeskonnad, mille eesti treener räägib oma meestega minutise pausi ajal inglise keeles,
ei paku üldse huvi. Toogu või kõik mängijad sisse. Viimasel hooajal oli seepärast üks vähestest meeskondadest, kellele sai kaasa elada, Pärnu Sadam.
et kõik siis ootavad Cramo otsuste taga21. august 2018, 21:47
ja hooaeg on tõepoolest kohe kohe algamas. Minu nägemuse järgi ei ole ei Taltsil ega ka Kanguril asja sel hooajal Cramosse, vähemalt mõlemal kindlasti mitte, kui siis üks neist ja ilmselt siis Kangur. Vene ilmselgelt siia Eestisse ei jää, ta kasvõi teeb trenni isa juures tartus, aga ei usu, et ta mõne teise Eesti satsiga liituks, Puideti võtaks kahel käel ilmselt TTÜ vastu, aga minu jaoks on Puidet hästi sümpaatne ja töörügajast mängumees ja arvan et ta oleks teretulnud ükskõik millises teises meeskonnas. Meelitage ta Raplasse, peale Paasoja lahkumist on seal sellist töömeest hirmsasti vaja. Eks sel ja järgmisel nädalal on ka viimane aeg need asjad ära otsustada.
Mis mõttes21. august 2018, 18:38
Ratas juhtis ju meie korvpallurid täiesti uutesse kõrgustesse.
Huviline fänn21. august 2018, 18:25
Päris huvitav on asi just Kristjan Kanguriga. Täna tulnud uudises noore valgevenelase Maksim Salaši liitumisest BC Kalev/Cramoga on öeldud, et leping on sõlmitud nüüd kümne mängijaga: Nende seas on ka vigastatud Erik Keedus, keda ilmselt enne uut aastat platsil ei näe. BC Kalev/Cramo koduleheküljel aga on mängijate loetelus ka Kristjan Kangur. Huvitav on ehk seegi sealtsamast koduleheküljelt, et Madis Soidla on toodud keskmängijana. Kindlasti on vaja veel ühte koralikku keskmängijat ning ilmselt ühte ameeriak päritolu mängijuhti, kasvõi Briscoe tüüpi tagamängijat. Viimane peaks olema küll rohkem meeskonnale orienteeritud kui Briscoe ole. Või on sis sellesse rolli mõeldud Lewis.
a22. august 2018, 07:18
KASVÕI Briscoe tüüpi :D