Inimesed

Kersti Kaljulaid: sajune ilm tõi vastuvõtule stiilsed Orissaare seenelised (18)

LISA KOMMENTAAR

Marika22. august 2018, 14:16
Vabadussammas on valesti ehitatud ja oma praagi peaks ikkagi ehitusfirma kinni maksma.Seda vist ehitasid välismaalased.Eesti riik ei peaks seda kindlasti kinni maksma.Miks see Vabaduserist just klaasist peab olema,seda mina tavakodanikuna öelda ei oska.Võib olla oleks õigem uus ehitada,mingist kivist näiteks.Pidevalt seda parandada ka ei ole õige ja ega meie Vabadusesammas ei peakski olema sama hiiglaslik,nagu Ameeriklastel.Sobib ka põlluveerelt leitud suuremat sorti kivi,millest saaks midagi vormida või selle puudumisel graveerida kivile mõni tähenduslik lause.Eestlane on oma olemuselt lihtne rahvas ja meie juured ehk esivanemad,elasid ka põhiliselt maal taludes,niiet arvan sobiks küll.Linna aednik võiks sinna igal kevadel ka mullapeenrasse mõned rukkilille seemned külvata.Oleks lihtne ja südamelähedane.Aga niimoodi meie meie vabadussõja võidusammast ka nimetada ei tohiks.Üks selka on tõesti Tallinnas ja see on Russalka,selle kohta pärineb eesti sõduritelt ka üks laul,kui soovite ja küsige oma vanaemade või vanaisade käest neid laulusõnu.
fedja22. august 2018, 08:36
Kummaline22. august 2018, 08:13
Eesti 100.-ndal sünnipäeval on presidendipaar vene lipuvärvide riietuses. See tundub juba mõnitamisena! Muidugi on tore eesti rahva raha eest mööda maailma ringi lennata ja suust vahtu ajada.
voi vitsi!22. august 2018, 08:37
miks mitte22. august 2018, 08:40
kui maksimovskaja nimeks
Hea inimene22. august 2018, 08:00
miks ma vaatan meie presidenti , tema käitumist ja väljaütlemisi ja minus ei teki veenvust-et see on õige president ! Midagi on väga võltsi temas . Kas mina olen l...ll või ongi midagi valesti pildil ?
Kuid ma tahaks väga et president veenaks !
väikesest raamatupidajast22. august 2018, 07:57
Presidendiks olemisega peaks kaasas käima teatud hingesuurus, kui soovite, siis suurejoonelisus. Loomulikult ei saa see tekkida koos ameti saamisega vaid peaks olema presidendiks saamise üks eeldusi. Selle ametiga ei sobi kokku sotsiaalmeediast enda kohta käiva kriitika noppimine ja siis selle peale solvumine. See niinimetatud president on veel pea aasta hiljem hirmsasti solvunud ega oska seda varjata. Nii nagu ta oli väike raamatupidaja, nii on ta selleks jäänud ka uues ametis.
Kas22. august 2018, 07:47
stiilseid puratiinosi ka sina tuli, kui juba seenelised kohal olid? Presidendi kõne oli nii pikk, monotoonne ja sisutühi, et pole ime et Merkel tookord magama jäi.
Meie presidendil on huumorimeelt!!!22. august 2018, 07:24
Mulle hakkab proua Kaljulaid järjest enam meeldima. Vähe sellest, et ta on suureks eeskujuks enamikele naistele - neli last ja olla ametialases tipus (Eestis pole lihtsalt võimalik enam kõrgemale tõusta) - ta on moodne, kaasaegne ning peegeldab päris tihti meie pealiskaudset ühiskonda (vaadake, kuidas seda välimust mujal pidevalt haibitakse), ta pani praegu i-le täpi, kuna oskas üsna humoorikalt nähvata sm Võrnole eelmise aasta Orissaare seenelise eest. Kümme punkti kümnest, proua president, ma teen siira kummarduse teie ees.
jälle need shampinionid!22. august 2018, 08:04
varsti hakkab ameerika stiilis nalju tegema
what is love22. august 2018, 09:51
_ ta pani praegu i-le täpi, kuna oskas üsna humoorikalt nähvata sm Võrnole eelmise aasta Orissaare seenelise eest._
.
Ei,
pigem see näitas et inimene on
(noortepärane sõna inglise keeles) "butthurt" "tormoz" (pidur vene keeles)
kelle tingreaktsioonid toimuvad ülipika ajalise viitega ikka "pool aastat hiljem veel".
Huvitav, millal meie teistele eestlastele - piduritele - kohale õuab, et need viitavad fraasid presidendi isiku suust ei ole humoorikad ega ka iroonilisedki, vaid kujutavad hoopis isikut ennast kui kiuslikku ja pikka vimma kandvat õelat susijat..
Meile tihti räägitake kõnedes, et ärge olge seest õelad ja andestage selleks, et enda eluga edasi minna... jne.. aga ise? Mnjaaa..
näidake palun22. august 2018, 07:10
dressides lasnamäe räpparite pilte,kes olid peo aukülalisteks
J.22. august 2018, 06:57
Mis ajast on riietus nii tähtsaks saanud, viimasel ajal enam teisi teemasid ei olegi. Kas oluline ei peaks olema inimese sisemised väärtused ja tõekspidamised. . Ainult väline loeb?
Sellest22. august 2018, 07:05
Mida keegi swljas kandis, kedratakse peale üritust mitu nädalat. Igasugu isehakanud moeeksperdid koostavad TOP 10. Aga ürituse sisust räägib heal juhul üks artikkel. Väga hea kõne pidas Kadrioru üritusel filmitegija, aga kahjuks enamus külalistest seda ei kuulanud nagu kaamera näitas. Ju siis polnud glamuurne!
Miks22. august 2018, 08:01
hümnist midagi ei räägita?
Ähh22. august 2018, 04:29
Maitse üle ei vaielda - või siiski?22. august 2018, 02:32
Väga stiilne on panna vabariigi iseseisvuse taastamise aastapäeval, Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal, Eesti Vabariigi Presidendil ametlikult korraldataval külalistega vastuvõtul selga puna-valge kostüüm, mis kõrval patseeriva abikaasa sinise ülikonna ja ülikonnapükstega
https://p.ocdn.ee/40/i/2018/8/21/fpudto20.ils.jpg
on enda värvid "laenanud" Vene Föderatsiooni lipult..
See on maitselageduse lokaalne ekstreemum irratsionaalse lahendiga.
See on esteetilise empaatiavõime ja lastetoast pärit taktitunde puudumine või teadlik psühhohuligaansus ehk nagu uusmoodsas keeles öeldakse –
"mikroagressioon".
Tõeline Orissaare seeneline on Vabadussõja võidusammas = roheline kаntoss iseseisvuse taastamise aastapäeval.22. august 2018, 00:49
Nii mõnegi jaoks oli ja teiegi jaoks sellel riigipühal võinuks ka olla põhimõtteliselt kummastav see, et Vabaduse väljakul olev Vabadussõja võidusammas on jätkuvalt rohelise „kаntossi“ sees, ning juurdepääs monumendile on piiratud, sest toimuvad jätkuvalt ja jälle mingid arusaamatud remonditööd kuigi rajatis on vaid 9 (sõnadega rõhutades: ÜHEKSA) aastat vana ja parandustööd objektil ei toimu esmakordselt.
Resümeerides:
Tõeline Orissaare seeneline on Vabadussõja võidusammas = roheline kаntoss iseseisvuse taastamise aastapäeval.
Vt. veebikaamera pilt: https://ilm.ee/tallinn/hugesize.jpg