Mollie (kirjaveaga) otsinguteadeFoto: AP/Scanpix
Maailm
22. august 2018, 10:30

Iowa metsast leitud laip võib olla juulis kadunud tudengineiu (5)

ABC News vahendab, et Iowa osariigis metsa seest leitud naise surnukeha võib olla juulist saati kadunud 20aastane Mollie Tibbetts.

Võimud teevad hetkel tööd tuvastamaks seda, kas leitud surnu näol on tegemist Mollie või kellegi teisega. Surnukeha leidmiskoht ei ole väga kaugel majast, kust Mollie väga tõenäoliselt rööviti. Neiu isalt ei õnnestunud ajakirjanikel esialgu kommentaari saada.

18. juuli õhtupoolikul lahkus sportlikult riides Mollie oma poiss-sõbrale kuuluvast kodust, et minna jooksma. Mollie perekond ja kavaler usuvad, et ta rööviti. Sõnagi lausumata kadumine oleks nende sõnul Mollie'st täiesti võõras käitumine. Lähedased on korduvalt telekanalites sõna võtnud ja palunud Mollie tagasitoomist.

Kuigi pole veel kinnitust saanud, kas surnukeha on ikka Mollie oma, esitasid võimud juba süüdistuse ühele kahtlusalusele. 24aastane Cristhian Bahena Rivera võeti mõrvasüüdistusega vahi alla.

Riviera on illegaalne immigrant, kes on elanud selles naabruskonnas juba seitse aastat. Ta ütles politseile esmaspäeval, et ta nägi neiut ning hakkas teda jälitama. Mees väljus autost ning jooksis Mollie'l sabas, kuigi neiu ähvardas politseisse helistada. 

Uurijate sõnul pole siiani selge, miks mees Mollie tappis. Kui neiu surnukeha leiti, oli see kaetud maisilehtedega. Riviera väidab aga, et ta kaotas mingil hetkel teadvuse ega mäleta, mis pärast jälitamist juhtus.

Täpsemalt loe Mollie Tibbettsi kadumisest SIIT.