Huumorikalt hiiglaslik püstol on tõenäoliselt mängu kõige argisem relv.Foto: Capcom
Esport
22. august 2018, 12:30

JABURALT ÄGE! „Devil May Cry 5“ lubab vastastele motikaga pasunasse anda

Level1 väisab Saksamaal maailma suurimat videomängumessi – gamescom 2018. Ajakirjanik Laurile anti võimalus proovida märulimängu „Devil May Cry 5“.

Devil May Cry 5“ on legendaarse hack and slash seeria viies osa. Sarja viimane nummerdatud peatükk tuli välja ligi 10 aastat tagasi ning selle aja jooksul on meieni jõudnud ainult lahkarvamusi tekitav „DmC: Devil May Cry“. Nüüd on aga Capcom andnud seeria tagasi kolmanda ja neljanda osa arendustiimile, kes lubavad uues peatükis näidata kõike, mida nad on viimase kümne aasta jooksul õppinud.

Esimene asi, mis „DMC5“ mängitavas demos välja paistis oli uus realistlik visuaalne stiil. Mäng näeb imeline välja ning jookseb väga sujuvalt – deemonite hordide hakkimine ja raiumine pole kunagi nii hea välja näinud! Peategelaseks on „DMC4“ protagonist Nero, kel on oma tuntud deemonikäe asemel mehaaniline jäse, mis funktsioneerib väga sarnaselt – haarab vastaseid kaugelt, tirib Nero nende poole või lihtsalt taob deemoneid maa sisse. Uuel käel on aga paar uut võimet, lubades mängijal lükata vastaseid eemale või neid õhku lasta.

Mängitavus on koheselt vanakooli „Devil May Cry“ fännidele tuttav, tuues tagasi rütmipõhise võitlussüsteemi, võime kaamera vastase peale fikseerida ja kõige parem – võimalus mõnitada oma deemonlikke vaenlasi. Mida paremini mängija võitleb, seda parema hinde Style-meeter talle annab ning seda absurdsemaks muutuvad Nero naljad. Seekord on isegi võimalik oma vastaseid õhus narrida!

„Devil May Cry 5“ paistab olevat võidukas tagasitulek legendaarse seeria poolt. Pakkudes tuttavat mängitavust vanadele fännidele kui ka ligipääsetavat visuaalset stiili uutele huvilistele, tundub Nero ja Dante uus seiklus olevat miski, mida kõik märulifännid peaksid ootama. Teos jõuab meieni tuleva aasta 8. märtsil.

Ah jaa… Lahingumuusika on samuti fantastiline!

Rohkem gamescom 2018 muljeid leiad meie veebilehelt!