Võrkpall

ÜKS KÜSIMUS: miks toimus võrkpallikoondise mäng Kalevi spordihallis, kuhu publik peaaegu ära ei mahtunud? (5)

LISA KOMMENTAAR

võrkpalli28. august 2018, 17:36
fännide massiline (võib ju üelda küll nii) lisandumine on ju juba pea aasta tunda näha. Juba saarlastele käisid maarotid ka üle Eesti kaasa elamas nii et tuli lisatribüüne panna. Mis toimus Lätis! Ja isegi Iisraelis oli vähemalt 4 fänni! Ärgake, seltsimehed funktsionärid! Teenige vollele raha ja võimaldage igale viimaselegi soovijale tuua oma eurid ja nautida vollefiilingut naturaalselt!
volle fänn23. august 2018, 09:49
Eriti rumal Ametniku jutt. Tule varem kohale. Broneeri ise varem suurem saal ära. Eesti Rootsi oli Tondirabas täismaja, miks nüüd oleks pidanud vähem olema? Teeme Eesti Läti mängu Pärnu rabahallis - poole maapeal ju. Või veel parem, Iklas. Piisavalt suur saal, ostame lihtsalt enne mängu tühjaks.
keegi teine23. august 2018, 07:39
"Vollefännid peavad lihtsalt teadma, et kui soovivad saali saada, peavad nad varem kohale tulema" Ikka eriti küüniline suhtumine, a mis siis kui tulevadki, aga 3000-3500 inimest, nii palju ei mahu mitte mingi nipiga Kalevi Spordihalli ära. Muide lihtne otsing internetis näitab, et näiteks Tondiraba peaareenile pole sellel nädalal planeeritud mitte ühtegi üritust, kui Saku Suurhall tõesti ei kõlba, kuigi see põrandaprobleemide jutt on lihtlabane BS - Riias kesklinnas suudeti organiseerida üritus bändide, muu tilulilu ja rongkäiguga, nüüd ei saada põranda rentimisegagi hakkama. No ja kas tõesti peame ainuüksi suurte traditsioonide tõttu ka järgmised 50 aastat Kalevi Spordihallis mänge vaatamas käima?
Anu22. august 2018, 23:58
..kuhu publik peaegu ära ei mahtunud... ????
Minu teada kirjutatakse ikka 'peaaegu'
Tugevjalg Seisjainimene22. august 2018, 23:32
"Vollefännid peavad lihtsalt teadma, et kui soovivad saali saada, peavad nad varem kohale tulema"
Häda ongi selles, et kõik pääsesid saali - ka nees, kes ei mahtunud sinna.
Jube ju tegelt kuidas 1700 istekohale lasti pretendeerima 2300 inimest! Kõik maksid võrdselt pileti eest ja hulk inimesi ei näinud lihtsalt mitte midagi. Skooritablool mängisid reklaamid terve esimese ja kolmanda geimi ajal. Paljud inimesed tulid oma peredega ja lapsed said koridori kivipõrandal istuda ja polnud mängu nägemiseks lootustki. Samuti oli kurb vaadata inimesi tigedalt vaidlemas istekohtade üle. See ei olnud kellelgi plaanis õhtul kodust välja tulles. Tahaks Vollet näha - korraldaja müüs 600 piletit liiga palju :( Tulin tükk aega varem kohale ja istekohad olid kampsuneid täis topitud, et kohta hoida. Kui vara ma oleks pidanud tulema? Iga tigedam seisja oleks pidanud varem tulema kuni püsti jäävad ainult vaiksemad inimesed kes ei nurise ja siis ongi kõik korras?