Pildil nähtav on vaid killuke sellest rahvamassist, mis Kölni messikeskuste seinte vahel gamescom 2018 ajal ringi liigub.Foto: Level1
Esport
23. august 2018, 10:56

Sandra esimene päev gamescomil: „Ma polnud selleks inimmassiks valmis!“

Kõik hoiatasid mind, et gamescomil on palju külastajaid, aga ma polnud ikkagi valmis selleks, KUI palju neid päriselt on!

Ja esimene päev oli mõeldud peamiselt pressile, kuhu pääsesid lisaks arendajatele ja ajakirjanikele sisse vaid üksikud varajase pileti ostjad. Mul on omajagu hea meel, et Level1 seltskond laupäeval – gamescomi ainsal täielikult välja müüdud päeval – on juba ohutult oma Eesti kodudes.

Rahvamassidest hoolimata on gamescomi näol tegemist absoluutselt ebamaise kogemusega!

Mulle tundus, et nägin ja tegin messi esimesel päeval NII palju, ent kui hakkasime õhtul tiimiga kogetut kirja panema, pidin tõdema, et olin ehk jõudnud läbi käia vaevu kümnendiku messiboksidest.

Põhiliselt keskendusin sellele, et kapata enamik saale läbi ja teha kindlaks, et mul messi nimekirja läbi vaadates ükski VR-mäng kahe silma vahele polnud jäänud. Tundub, et läks õnneks ja kõigi mind huvitavate VR-arendajatega said järgmiseks-ülejärgmiseks päevaks kohtumised kokku lepitud! Võit!

Üks esimese päeva toredamaid hetki oli võimalus vestelda ägeda VR-YouTuberiga Mike kanalist Virtual Reality Oasis. Tegemist on vapustavalt ägeda noormehega, kes annab oma panuse, et virtuaalreaalsus jõuaks massideni. Kes pole tema tegemistega kursis, see mingu ja telligu kindlasti ta kanal!

Järgnevatest päevadest ootan väga võimalust kohtuda Cybershoes esindajatega, kindlasti käia läbi Indie Arena Booth ja haarata sabast kinni võimalikult paljudel ägedatel indie-arendajatel ka muudes saalides.