Cristiano Ronaldo on oma valiku teinud.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
23. august 2018, 18:13

VIDEO | Cristiano Ronaldo avaldas oma läbi aegade lemmikvärava

Oma 16aastase karjääri jooksul on Cristiano Ronaldo löönud palju väravaid, täpsemalt 658, seega 32aastasel portugallasel pole kindlasti lihtne oma lemmikut valida, kuid nüüd on CR7 oma otsuse teinud.

Kauglöögid, triblamised, kanna- ja käärlöögid, karistuslöögid - Ronaldo on skoorinud igast võimalikust ja võimatust kohast mitmel eri viisil, kuid üks tabamus on tal eriti hästi meeles. Suur üllatus ei tohiks see kellelegi olla.

Jah, käärlöök möödunud hooajal Meistrite Liigas uue koduklubi Juventuse võrku. Dani Carvajal lennutas palli karistusalla, Portugali superstaar näitas imelist tehnikat ning saatis mänguvahendi akrobaatiliselt Gigi Buffoni selja taha.

Värav, mis valiti ka Meistrite Liiga hooaja kauneimaks:

"See oli siini mu karjääri parim värav," tunnistas Cristiano. See oli uskumatu hetk." Sama arvasid ka Juventuse fännid, kes ilusat tabamust ovatsiooniga tunnustasid.

"Loomulikult, kui inimesed staadionil mulle aplodeerima hakkasid, mõtlesin "wow". Olin üllatunud, sest seda polnud mu elus kunagi juhtunud, uskumatu moment," lisas CR7, kes ei lükanud tagasi, et Juve fännide reaktsioonil oli ka mõju tema liitumisel Itaalia suurklubiga.

"Lõppude lõpuks on väikestel detailidel suur tähtsus, seega ütlen ausalt, et see, mida staadionil nägin, aitas. Kahjuks lõin värava oma tegeliku klubi eest, aga see on nüüd minevik," muigas Serie A avamängus kuivale jäänud Ronaldo.