Queens Park Rangersi kodustaadion Loftus Road. Foto: Gerd Eston Sepp
Jalgpall
23. august 2018, 20:50

"Katastroofi retsept" ehk soomlase kohutav jalgpallireis Inglismaale

Inglismaa esiliigas mängiva Queens Park Rangersi soomlasest fänn Antti Korpela lendas kodumaalt Londonisse, et vaadata lemmikmeeskonda oma silmaga mängimas, kuid kojusõit oli oodatust nukram. Nii nukker, et  BBC kirjutas temast lausa loo.

"Mõnikord ma mõtlen, et tuhat eurot saaks ka paremini kulutada," kirjutas Antti Twitteris pärast seda, kui QPR oli nelja päeva jooksul kaks korda Korpela silme ees korraliku koslepi saanud. Esmalt kaotati 1:7 veel eelmisel hooajal Premier League'is mänginud West Bromile ning seejärel saadi 0:3 sugeda Bristol City käest.

Reis algas lootusrikkalt...

...ja lõppes katastroofi retseptiga

Loo teeb hullemaks tõsiasi, et kohtumisele eelnunud päeval oli Antti öelnud: "Kõik on korras kuni me endale seitset ei lase lüüa."

BBC otsustas soole veelgi haavale peale raputada ja meenutada talle eelmist Londonis käiku, mil kodumeeskond pidi Nottingham Forestile 5:2 alla vanduma. Kolme mängu koguskoor on seega 3:15. Tõenäoliselt jäi seekordne lend Anttile viimaseks. Vähemalt sai mees soome lennufirmalt Finnair meili, kus vabandati ebameeldiva reisi eest.

Tühjendame ka omalt poolt Õhtulehes oma soolatopse, sest kui meenutan oma paari aasta tagust sõitu Londonisse QPRi matši vaatama, tuleb meelde täismaja, unustamatu melu ja Matt Philipsi tabamus kaks minutit enne mängu lõppu, mis kodumeeskonnale Ipswichi vastu 1:0 võidu tõi. Iroonilisel kombel istusin toona samal tribüünil, kus nüüd Antti.

Queens Park Rangersi kodustaadion Loftus Road South Africa tribüünilt vaadates Foto: Gerd Eston Sepp