Geenius ja Jumal ehk Sheeran ja Ibrahimovic.Foto: Twitter @Ibra_official
Jalgpall
25. august 2018, 14:14

ZLATAN TEEB, MIS TAHAB! Ibra jättis LA mängule minemata, sest tahtis Ed Sheeraniga kohtuda?

Samal ajal, mil LA Galaxy võõrsil Seattle Soundersilt hävitava 5:0 kaotuse sai, kohtus meeskonna tähtmängija Zlatan Ibrahimovic pärast Ed Sheerani kontserti isiklikult populaarse briti lauljaga.

"Kui Geenius Ed Sheeran lõpuks Jumalaga kohtus. Tänan unustamatu kontserdi eest Rose Bowlil," säutsus Ibra Twitteris.

Ibrahimovic kunstmurul ei mängi...

Ei, Zlatan ei jätnud siiski liigamängu vahele selle tõttu, et on suur Sheerani fänn, vaid 36aastane rootslane keeldub kunstmurule astumast ja oma tervise ohtu seadmist.

"Miks ma kunstmurul ei mängi? Sest ma olen võimeline siiani mängima, pingutan iga kord, kui putsad jalga panen, murul kõnnin, muru lõhna tunnen, kui ma saan palli puutuda ja tunnen, et saan palli lüüa täpselt nii, nagu tahan. Olen õnnelik ja tahan ka õnnelikuks jääda," sõnas legendaarne Rootsi pallur ESPNile.

"Kunstmurul mängides riskin vigastustega. Ma ei ütle, et saan vigastada - ma ei tea. Võiksin ka normaalsetes mängudes viga saada, kuid kunstmurul on risk suurem. Proovisin sellel Portlandis mängida ja tundsin end väga halvasti."

"Kogu austuse juures kunstmuru, Portlandi ja sealse staadioni vastu, kus oli fantastiline atmosfäär, kui saaksin iga sekundi kaasa mängida, teeksin seda, asi pole selles, et ma ei taha mängida, asi on minus.

...kui, siis vaid ühel tingimusel

"Kui tegu pole elu ja surma küsimusega, ei taha ma vigastusega riskida, aga kui oleme play-off'is ja läheme sinna, siis lähen minagi ja hävitan nad. Kui saan vigastada, p****e, siis saan. Võtan selle riski, sest oleme teises olukorras," tõi Zlatan välja olukorra, kus pole väljakukattel tähtsust.

22 MLSi meeskonnast kuus mängivad erinevat tüüpi kunstmurul: Seattle, Portland, New England, Atlanta, Minnesota ja Vancouver.