Võrkpall

VÕIMAS! Eesti võrkpallikoondis alistas Iisraeli ning kindlustas koha EMil (6)

LISA KOMMENTAAR

mina28. august 2018, 11:29
kiidaks Iisraeliga kodumängus ka Kollot. Aganits oli väga hea. Rikberg oli vastuvõttudel hea, aga tõsted läksid sageli metsa. Täht oli kehvem, kui tavaliselt, aga paljud tõsted olid ka äärmiselt ebamugavad lüüa. Rene, Kert ja Timo olid oma teada tuntud headuses. Esimene geim läkski ilmselt selle nahka, et jalg veidike värises ja vigu tuli sisse.
vaataja27. august 2018, 08:43
Kõik OK ja tubli tõestus! MS kommile vastaks küll- Täht selles mängus eriti välja ei paistnud,liialt eksimusi!
MS27. august 2018, 11:55
Kirjutasin, et Täht ja Aganits jäid (mulle) meie meestest rohkem silma. Vaadates mängu tehnilist prtokolli - siis selgub, et Tammemaa ja Teppan olid resultatiivsemad. Miks aga (mulle) Täht rohkem meeldib - esiteks pole päris võrreldavad diagonaalründaja (Täht) ja temporündaja (Tammemaa) resultatiivsused. Diagonaalründaja löök on kergemini loetav ja arvestada tuleb 2-3 mehe blokiga - siit ka madalam resultatiivsus. Temporündaja lööb tavaliselt kas ühe mehe bloki vastu või hoopis ilma blokita - loomulikult on siin resultatiivsus kõrgem. Lisaks - Täht on oma pikkuse kohta (190) kindlasti üks parimatest eesti diagonaalründajatest.
Täht28. august 2018, 18:37
Ei ole diagonaalründaja vaid nurgaründaja. Eesti koondise diagonaalid on ikka Teppan ja Venno!
MS27. august 2018, 00:09
Vaatasin netis LIVE seda mängu, ei olnud kahtlustki meie koondise võidus. Ja väga selgelt kostis ka eesti fännide skandeerimine "Eesti, Eesti!!!" Robert Täht ja Aganits jäid nagu meie meestest rohkem silma, Iisraeli poolel olid tegijad sidemängija Katznelson, blokis - Sokolov ja rünnakul - Faiga.
Aivar26. august 2018, 23:25