Levadia peatreener Aleksandar RogicFoto: Martin Ahven
Jalgpall
29. august 2018, 23:20

Levadia peatreener: usume lõpuni, aga kui vaatame asja realistlikult, oleme tiitlist kaugel

FCI Levadia kaotas meistrivõistluste 25. voorus 0:3 FC Florale ning jääb 11 mängu enne hooaja lõppu liidrist Nõmme Kaljust kümne punktiga maha. 

"Nad on liiga kaugel," tunnistas Levadia peatreener Aleksandar Rogic mängu järel ajakirjanikele. "Meie tiitlišansid on väga väikesed. Aga mõistagi valmistume igaks mänguks samamoodi ja usume lõpuni. Peame uskuma. Aga kui vaatame asja realistlikult, oleme tiitlist kaugel."

Ta lisas: "Ärge palun unustage, et võitsime tänavu kaks tiitlit (karika ja superkarika - M.T.). Need samad poisid võitsid. Nad võitsid kolm korda väga head Florat, neist kaks korda finaalis. Võidame koos ja kaotame koos. Tahan, et meie ilusast jalgpallist saaks nüüd jalgpall, mis võidab."

Flora mängust: "Taktikaliselt oli mäng selline, nagu ootasime. Mõlemal meeskonnal on väga selge idee, kuidas nad tahavad mängida. Meil on erinevad tugevused ja nõrkused, aga kõik teavad, et Flora kõige ohtlikumad relvad on väga head vasturünnakud ja head standardolukorrad. Nad kasutasid neid täna. Ma arvan, et skoor ei peegeldanud tänast mängupilti.

Meil oli teise poolaja alguses paar väga head võimalust, kui Rasmus Peetson lõi latti. Ja veel kaks-kolm lööki, mille Mait Toom oskuslikult tõrjus. Seejärel kaotasime palli tsoonis, kus seda ei tohi Flora vastu teha. Nad tegid väga hea vasturünnnaku, tuli penalti ja päeva lõpuks saan vaid vastast õnnitleda."

Penalti oli otsustav moment? "Teise värava eel olime absoluutselt domineeriv meeskond, lõime kolm-neli head võimalust. Ootasin, millal värava lööme, kuid siis tegime selle vea. Teine värav kärpis meie tiibu, seega võib öelda, et penalti oli mängu otsustav hetk.

Meilgi oli esimesel poolajal momente, mis võinuks lõppeda penaltiga, näiteks Roosnupu olukord (Mihkel Ainsalu tiris teda ühe standardolukorra ajal särgist - M.T.), aga hüva, ma ei tahaks vabandusi otsida ega kohtunikke süüdistada.

Arvan, et oli huvitav derbi, mida vaadata. Varasemates mängudes oli meil nende vastu rohkem õnne, täna neil. Ärge unustage, et oleme seda meeskonda tänavu juba kolm korda võitnud (superkarikafinaalis, karikafinaalis ja korra liigas - M.T.). Isegi Pärnut ei ole lihtne hooaja jooksul neli korda võita, veel vähem Florat."