Ronaldo.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
31. august 2018, 12:35

Ronaldo agent pole rahul, et portugallast parimaks ei valitud: see on häbiväärne!

UEFA valis Madridi Reali poolkaitsja Luka Modrici mulluse hooaja parimaks mängijaks ning see on ärritanud Ronaldo leeri. 

"Jalgpalli mängitakse väljakul ja seal Cristiano võitis," lausus tema agent Jorge Mendes. "Ta lõi Meistrite liigas 15 väravat, kandis Madridi Reali oma seljas ning võitis taas Meistrite liiga. See (et ta auhinnast ilma jäi) on naeruväärne, häbiväärne! Võitjas ei ole kahtlust, sest Ronaldo on omal positsioonil parim."

Sõna ütles sekka ka Ronaldo uue koduklubi Torino Juventuse tegevjuht Giuseppe Marotta.

"Ma austan treenerite ja ajakirjanike valikut, aga jalgpallifännina oleks ma Ronaldo poolt hääletanud," tõdes ta. "Oleme väga pettunud, et ta auhinda ei võitnud. Auhind peaks olema Meistrite liiga, mitte MMi soorituste eest, nii et arvame, et ta oleks pidanud võitma."

Väidetavalt ei osalenud Ronaldo pidulikul galal, sest sai Modrici triumfist teada ning oli pettunud. Horvaadi saldoks jäi mullusel Meistrite liiga hooajal üks värav ja üks resultatiivne sööt. Lisaks klubimängudele arvestatakse auhinna jagamisel ka koondises näidatud sooritusi. 

Meistrite liiga parima hääletusel osalesid kõik treenerid, kes juhendasid eelmisel hooajal Meistrite liiga (32) või Euroopa liiga meeskonda (48) ning 55 väljavalitud ajakirjanikku. Modric teenis 313 punkti, Ronaldo 90, kolmandaks jäi Mo Salah. Horvaatia MMi finaali viinud Modric valiti ka suvise suurturniiri parimaks mängijaks.