Tennis

Võit Serena Williamsi üle täidaks Kanepi kukrut ligi 200 000 euro võrra (5)

LISA KOMMENTAAR

Tõnu Anton2. september 2018, 15:51
Ei maksa nüüd enaast väga õhku täis ka tõmmata, et Kaia nüüd väga kõva on. Mängus Halepiga ei olnud mitte Kaia kõva mängija, vaid Halep mängis tavatult halvasti. Mis teha, naiste sport on kord selline. kellel on head päevad, kellel mitte. Looduse seatud värk. Sinna ei ole midagi parata. Järgmised 2 mängu olid Kaial aga edetabelis temast palju tagapool olevate mängijatega. Võite nende vastaste üle ei maksa üldse üle tähtsustada.
Kaia mängib praegu suhteliselt hästi, kuid ei mingit imet. Kõikides senipeetud kolmes mängus oli ka Kaial täiesti tajutavaid mõõnahetki.
Mäng Serenaga näitab Kaia tegelikku taset. Kui võidab, siis on ta tõesti heas vormis ja tee väga kõrgeks tulemuseks on lahti, sest esikümne mängijaid enam palju jäänud ei olegi. Aga kõigepealt on vaja võita Serenat. Kaldun arvama, et see saab olema väga raske, et mitte öelda võimatu. Aga lootma peab parimat.
Tammiste1. september 2018, 23:18
tegi ju kellelegi isegi lumelabidaga ära?
Jkj1. september 2018, 20:51
33% sotsmaksu maha ja 20% tulumaksu, ehk siis pool rahas tuleb Eesti riigile, nii hea.
Soovin võitu Kaiale ikka võidu pärast1. september 2018, 20:24
Arutleks millegi arukama mõtte kallal, selle asemel, et Kaia rahakotis sorida! Teenib siis teenib ja karunahka enne laskmist pole kindlasti vaja müüa.
Koll 1. september 2018, 17:11
Raha raha raha, mis see teie asi on las Kaiamängib