Roberto Mancini (paremalt teine) ja Mario Balotelli (vasakult teine) on varem koos töötanud ka Manchester Citys. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
2. september 2018, 13:18

Kaks Klavani tiimikaaslast kutsuti Itaalia koondisesse, Balotelli teeb ametliku tagasituleku (1)

Suviselt jalgpalli MMilt puudunud Itaalia koondis kohtub UEFA Rahvuste liigas Poola ja Portugaliga. Mais peatreeneriks saanud Roberto Mancini avalikustas koondise nimekirja, kus on terve hulk mehi, kellel rahvusesinduses debüüt tegemata.

Teiste hulgas võivad esimest korda väljakule pääseda ka kaks Ragnar Klavani klubikaaslast Cagliarist: 24aastane väravavaht Alessio Cragno ja 21aastane poolkaitsja Nicolo Barella.

Mancini saabumisega naasis pika pausi järel koondisesse Mario Balotelli, kes lõi 28. mai sõprusmängus Saudi Araabia vastu kohe ka värava. Enne seda esindas ta koondist 2014. aasta MMil. Rünnakul toetavad teda teiste seas Ciro Immobile, Lorenzo Insigne, Andrea Belotti, Simone Zaza ja 17aastane Pietro Pellegri.

Varem Fiorentina, Lazio, Interi, Manchester City, Galatasaray ja Peterburi Zenidi peatreenerina töötanud Mancini jaoks on 7. septembri matš Poola vastu esimeseks ametlikuks kohtumiseks koondise juhendajana. Kevadel peeti kolm sõprusmängu: 2:1 võideti Saudi Araabiat, 1:3 kaotati Prantsusmaale ja 1:1 viigistati Hollandiga.