Dakota Johnson filmi "Suspiria" pressikonverentsilFoto: La Biennale di Venezia / ASAC
Inimesed
2. september 2018, 17:00

GALERII | ÕL VENEETSIAS: hallide varjundite staar rabas veatu väljanägemisega kõik jalust (21)

Ta tegi seda jälle! Naiste suur lemmik, hallide varjundite filmist tuntud Dakota Johnson tuli Veneetsiasse ja võlus kõik sekunditega ära. 

28aastane Johnson saabus Veneetsiasse laupäeval koos "Susperia" kaasnäitlejate Tilda Swintoni, Chloe Moretzi, Mia Gothi ja Jessica Harperiga. Naiskonda saatsid režissöör Luca Guadagnino ja helilooja Thom Yorke.

Lido saare sadamasse maabunud Johnsonit oli tervitama tulnud terve trobikond fänne, kellele näitlejanna tänuga lehvitas. Naine kandis imeilusat beeži pitsdetailidega Diori kleiti, mis mõjus muinasjutulikul Veneetsia taustal täiesti ingellikult. Loomulikult võitis see kohe ka kõigi südamed ning küsimus "kas sa Dakota kleiti ikka nägid?" oli festivalialal laupäeval üks põhilisi vestluse algatajaid.

Dakota Johnson filmi "Suspiria" pressikonverentsil Foto: La Biennale di Venezia / ASAC

Ent Johnson ei lasknud pärast pressikonverentsi riideid vahetades latti sugugi allapoole. Punasele vaibale ilmus ta maani ulatuvas retro-hollywoodilikus kleidis. Naise veatu väljanägemine ning punasest punasem Dior Couture'i kleit pani pealtvaatajad sõna otseses mõttes ahhetama.

Dakota Johnson filmi "Suspiria" esilinastuse punasel vaibal Foto: Vida Press

Johnsoni imeline õhtu polnud sellega veel läbi. Guadagnino film, milles Johnson kehastab peategelast Susie Bannionit, teenis esilinastuse järel kaheksa minuti pikkuse ovatsiooni. Publik oli täielikult rabatud ning tõusis püsti, et õnnest nutvat filmitiimi lõputu aplausiga tänada.

Keda veel "Suspiria" punasel vaibal näha võis ning mida nemad seljas kandsid, vaata galeriist!