Klavan number 15. Foto: Cagliari Calcio/Twitter
Jalgpall
2. september 2018, 23:26

VAHVA! Klavan aitas taga nulli hoida ja Cagliari teenis mesimagusa võidu

Itaalia jalgpalli kõrgliiga kolmandas voorus teenis Ragnar Klavani koduklubi Cagliari võõralt väljakult Atalanta üle magusa 1:0 võidu.

Üsna kinnises lahingus ei tekkinudki kummalgi poolel üleliia palju võimalusi. Avapoolaja lõpus õnnestus aga Cagliaril standardolukord realiseerida ning Nicolo Barella viis külalised juhtima.

Riietusruumidest naastes lisas kohtumisele selge favoriidina tulnud Atalanta tempot ning vähehaaval hakkas ka võimalusi tekkima. Klavan ja kompanii suutsid siiski kaitses kindlalt tegutseda ning kohtumise lõpuni taga nulli hoida. Tasuks hooaja esimene võit!

Klavan kuulus teist nädalat järjest Cagliari algkoosseisu ja tegi kaasa kõik 90 minutit. Kui matši alguses oli Eesti koondise kapten veidi ebakindel, siis mida minut edasi, seda paremini ta end väljakul tundis. Lisaks päästis ta paaril korral meeskonna halvimast.

Cagliaril on kolme vooruga kirjas neli punkti, kumbagi Klavani osalusel mängu pole kaotatud. Järgmise matši peab meie mehe kodutiim 16. septembril, mil võõrustatakse kuulsat AC Milani.

Tabeliseis: