Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA
Jalgpall
2. september 2018, 21:27

Barcelona põrutas koguni kaheksa väravat, Messi purustas järjekordse rekordi (8)

Hispaania jalgpalli kõrgliiga kolmanda vooru matšis näitas valitsev meister Barcelona võimu. Koduväljakul alistati koguni 8:2 liiga uustulnuk Huesca. 

Barcelona jaoks algas kohtumine šokiga, sest juba kolmanda minutil pääsesid külalised juhtima. Sellest taastuti aga üsna kiiresti. 16. minutil seadis tabloole viigi Lionel Messi. 39. minutiks oli võõrustajate edu juba 3:1. Üks tabamus läks kirja omaväravana, lisaks sai jala valgeks Luis Suarez. Huesca üllatas aga vahetult enne poolajapausi veel korra ning vähendas vahe 2:3 peale.

Teisel poolajal ei jätnud valitsev meister aga midagi juhuse hooleks. Esimese seitsme minutiga löödi kaks väravat, täpsed olid Ousmane Dembele ja Ivan Rakitic. Viimasel pooltunnil põrutas Barcelona Huesca puuri veel kolm palli, teise tabamuse sai kirja Messi, täpne oli ka Jordi Alba ning viimase naela lõi vastaste kirstu Suarez penaltist. 

Lisaks Messi kahele väravale, andis ta ka kaks resultatiivset söötu. Nõnda sai Argentina pallivõlurist esimene mängija, kes Hispaania kõrgliigas jaganud üle 150 tulemusliku söödu. (Allolevast statistikast üks puudu) 

Tabeliseis: