Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. september 2018, 20:58

ÕL VENEETSIAS | RISKANTNE VALIK: Neymari kallima kleit võinuks tekitada kaose

Filmifestival toob Veneetsiasse hollywoodilikku glamuuri. Et tähed tahavad siin üksteist üle trumbata, võetakse riietumise osas eriti suuri riske. Teinekord selliseid, mis panevad isegi publiku hinge kinni hoidma.

Sel aastal pakkus sellist närvikõdi legendaarse jalgpalluri Neymari kallim Bruna Marquezine filmi "The Sisters Brothers" esilinastusel.

23aastane näitlejanna ja modell valis selga pika sabaga kuldse kleidi, mis sobis naisele kui valatult, rõhutas tema suurepärast figuuri ja kauneid pikki jalgu. Puusani ulatuv kleidilõhik on aga punasel vaibal alati suur risk, sest ootamatu tuuleiil või vale samm võivad jahmatavalt ilusate fotode asemel hoopis kauaks piinlikkust tuua.

Nii on juhtunud Veneetsias mitmete tuntud inimestega. (Loe ja vaata pilte siit!)

Foto: PA Pictures / Scanpix

Ei teagi, kas see on pika harjutamise tulemus, kuid Marquezine'il läks (vastupidiselt vaatajate esimestele kohkunud pilkudele) suurepäraselt. Fotograafide ees hoogsalt poose võtnud naine ei libastunud vihmast libedal vaibal ega trepiastmetel. Kleidisaba aitasid trepil sättida taustajõud, nii et nooruke näitsik jäi igati väärikaks. Tubli!