David Beckham. Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
5. september 2018, 14:05

David Beckhami vutiklubi sai omale nime ja näo

David Beckhami unistus enda jalgpallimeeskonnast on peagi-peagi täitumas. Kahe aasta pärast hakkab USAs MLSis tegutsema Miami Club Internacional de Futbol või siis lihtsamalt öeldes Miami Inter. 

Meeskonna esindajad avalikustasid klubi nime ja värske logo kolmapäeval toimunud pressiüritusel ning nende sõnul iseloomustab värske logo Miami rahvusvahelisust ja mitmekesisust. 

"See on nii minu kui ka kogu meeskonna jaoks väga märgiline päev," sõnas klubi omanik David Beckham. "Astume siin järjekordse sammu oma klubi loomise osa ja tänane päev on Miami Club Internacioanl de Futbol ajaloos väga tähtis päev."

Nüüd tuleb klubijuhtidel suunata pilgud tähtsamate asjade poole. Nimelt pole loodaval klubil jätkuvalt staadionit. Loomulikult ei seisa Beckhami klubi puhul asjad kinni raha taga.

Nimelt soovib Miami Inter oma värske vutikompleksi, mis hõlmaks endas 25000kohalist staadionit, amfiteatrit ning ühiskondlikult kasutatavaid vutiväljakuid, ehitada linna ainsa ühiskondlikult kasutuses oleva golfiraja asemele. Selle jaoks peavad linnaelanikud novembris toimuval referendumil andma aga oma heakskiidu.