Valdo Randpere pole Serena Williamsi suurim fännFoto: AFP/Scanpix
Poliitika
5. september 2018, 14:38

Valdo Randpere imestab: kes mu postituse peale kitus? (13)

Eile hakkas sotsiaalmeedias kulutulena levima poliitik Valdo Randpere postitus Serena Williamsi loomastunud karjetest. Õhtulehe huvist kuuldes asus Randpere postituse lekitajat otsima ja heitis Williamsile ette nii mõndagi muud.

Poliitik toob välja, et tennisematšidel kehtivad selged reeglid. Näiteks Wimbledonis võib väljakule minna vaid siis, kui mängija on pea üleni riietatud valgesse. "Tennis on selles mõttes konservatiivne spordiala ja eriti Wimbledon. Seal on väga selged reeglid. Ja siis on teine äärmus, kus üldse mingeid reegleid ei ole: US Openil näiteks. Aga Prantsuse lahtised on nii ja naa. Nemad leidsid, et Williamsi eelmise aasta kostüüm enam kasutusel olla ei tohiks."

Williams ise on oma toonase kostüümi kohta öelnud nii seda, et see pani teda tundma sõdalasena, ent samal ajal aitas see tegelikult toime tulla trombidega, mis teda pärast sünnitust kimbutanud.

Kui kostüüm on seotud tervisega, kas ka siis ei tohiks seda kanda? "Kusagil käib ju mingi piir. Kui Sul on jalgadega probleem, siis pane jalgade ümber mingid sokid ja värgid, mis on selleks, et veenidega toimetada – samad sokid, mida sa kasutad, kui sa pikalt lendad, eksole. Selleks ei pea ju kogu keha katma kalipsoga. Põhimõtteliselt see oli sukeldumisülikond seal. See ei olnud ilus. Kõik. Minu arvates see ei olnud ilus."

Pärast negatiivset vastukaja riietuse teemal on Williams nüüd mänginud seelikus ja võrksukkades. See on siis kenam? "See sobib igal juhul tennisesse paremini kui see kalipso."

Randpere tunnistab, et ei arvanud, et tema postitusest midagi edasi areneb või et keegi seda tähele pani. "Kes see selle ära kitus, et oli? Kes see ära kitus?" küsib ta, kust jõudis Õhtuleheni tema postituse kohta info. Saanud vastuseks, et Facebookis ringleb see kuvatõmmisena, on ta siiralt üllatunud. Muideks, kuvatõmmis on üleval ka Twitteris.