Poliitika

Valdo Randpere imestab: kes mu postituse peale kitus? (13)

LISA KOMMENTAAR

mm10. september 2018, 09:09
Kes KITUS,kuuekümneaastase riigikogulase kohta algkooli sõnapruuk!
Valdo6. september 2018, 07:25
laulab nagu ehtne nõukogude inimene - tähtis pole asi ise, vaid kes koputas?
5. september 2018, 18:19
Kalvo Kärgpere5. september 2018, 17:43
Tundis ennast kõrvust tõstetuna, et keegi tema postitust luges - ja vähe sellest, ka veel edasi saatis. Ma olen täiesti kindel, et tegelikult talle selline asjade käik sobis. Ei hakkaks muidug inimene teemat edasi arendama..
Kõrvaarst5. september 2018, 17:09
Karjus ta kõvasti igatahes seepärast,et sa Randpere ühe kõrvaga ka ikka kuuleksid.
Eino Taruk5. september 2018, 16:31
Ei tea. Võib olla Sass Henno? Tema minu peale koputas.
Toivo Rande5. september 2018, 16:27
Wliliamsi emotsionaalsed karjed pärast õnnestunud tagantkäe lööki, mis ei olnud mingi eriline kordaminek,lihtsalt väga hea löök, ei olnud mitte midagi loomalikku vaid äärimiselt professionaalne enese ümberhäälestamise protseduur. Pärast 6:0 geimivõitu Williams ilmselgelt "uinus" , oodates analoogset veerandtunnist teist geimi. Kui Kaia murdis kohe Williamsi servi ja läks 2:0 ette ja kuigi Wiiliams sai nagu geimi lõpu poole mängu tagasi, kaotas selle ikkagi 4:6 . See esimese geimi 0:6 kaotus ja ja teise võit lõid soodsa psühholoogilise seisundi Kaia Kanepile, mida Williams kogenud professionaalina suurepäraselt taipas aga paraku ei saa ka väga kogenud sportlane end ise nii kergesti nupust uuele lainele keerata ja vajas selleks sobivat hetke, saavutamaks sisemist plahvatust, mis õnnestunud krossi järel tekkiski. Korduvad emotsionaalsed karjed panid staadionil inimestel vere tarretuma, saavutatud emotsionaalne fookus andis energiat Williamsile ja jättis Kaia "kuivale" ning edasine oli juba vormistamise küsimus. Osanuks Kaia ka profesionaalselt reageerida, kohe kasvõi julma pilgu ja mõne jõudu näitava zhestiga vastata, kehakeel öelnuks a la : " No nii Barby , see oli Su viimane karje, nüüd ma lihtsalt hävitan Su !" ning see pealtvaatajatelt vastu kajanuks ning saanuks võimenduse ei oleks Wiiliams tõenäoliselt seda mängu võita suutnud ! Viisakas talupojalik nõustumine olukorraga kus vastane end võitjana kehtestas väärib eetika poole pealt kindlasti ehk kõrget hinnet aga nii 6-kordset USA Openi võitjat võita ei saa. Peab aga tunnustama , et Hr. Randperel on siinkohal sisuliselt õigus ja ta tabaski tegelikult naela pea pihta, nimelt selle matshi võidu võimalus oli õhustikus päris pikalt olemas, pärast vastuseta jäänud Williamsi karjeid, paraku enam enam mitte !
plaksutan6. september 2018, 09:57
äärmiselt professionaalne kommentaar. Enamus võite on võrdsete vastaste korral kinni peas.
võllad-tõllad5. september 2018, 16:22
Meil on tohutu luure, aga riigireetjad saadakase alles veere peal kätte! Vaat Randpere väljaütlemised---need saab ruttu letti tirida!
...5. september 2018, 16:18
Nii peabki. Et sellistel põleks maa jalge all, kuhu nad ka ei läheks.
leo5. september 2018, 15:41
Täitsa huvitav. Üsna paljudele " valitutele " on antud korraldus ennast ise pidulikult täis teha. Kõik käib plaani kohaselt
Kommentaar.5. september 2018, 15:09
Üldiselt see Randpere mulle ei meeldi, kuid seekord on temal 100% õigus. Müts maha.
Mati5. september 2018, 16:27
Ja sul oleks ammu kuul keres.