Maileen Nuudi.Foto: Jörgen Norkroos
Tennis
5. september 2018, 21:21

18aastane Nuudi näitab Portugali turniiril head minekut (4)

18aatsane tennist Maileen Nuudi võistleb Portugalis toimuval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiril. Üksikmängus on Nuudi saanud juba neli võitu ja jõudnud kvalifikatsioonist veerandfinaali.

Teises ringis läks Nuudi vastamisi kolmanda paigutusega 21aastase portugallane Ines Murtaga (WTA 575), kes veebruaris võistles Tallinnas Fed Cupil. Portugali esireketina kohtus ta Anett Kontaveitiga ja kaotusseisul 2:6, 1:1 andis vigastuse tõttu loobumisvõidu.

Nuudi andis Murtale täna korraliku lahingu. Esimene sett oli tasavägine ja mõlemad mängijad olid hädas oma servigeimide hoidmistega. Kumbki suutis võita ainult ühe oma pallingu. Sett lõppes kiires lõppmängus, kus mängis Nuudi võimsalt ja võitis 6:7(1), vahendab tennis.ee.

Maileen Nuudi Tags: Maileen Nuudi Foto: Tiina Kõrtsini

Teises setis Nuudi hoog jätkus ja ta asus 5:0 juhtima, loovutas siis geimi ja võitis lõpuks 6:1.

Mõlemad mängijad tegid neli topeltviga, Nuudil õnnestus lüüa üks serviäss. Murdepallidest realiseeris eestlanna 15st seitse ja portugallanna kaheksast viis. Kogupunktisummas jäi peale Nuudi 73:52.

Veerandfinaalis läheb Nuudi vastamisi 22aastase ameeriklanna Pyiyanka Shahiga, kes pääses turniirile samuti läbi kvalifikatsiooni.