Kevin Garnett.Foto: AP/Scanpix
Korvpall
7. september 2018, 14:25

NBA legend usaldas petiseid ja jäi ilma ulmelisest summast

Korvpalliliiga NBA legend Kevin Garnett süüdistab enda audiitorit 77 miljoni dollari (eurodes umbes 66 miljonit) kadumises. Garnetti väitel tegi audiitor koostööd sama mehega, kes istub Garnetti kauaaegse konkurendi Tim Duncani riisumise eest vangis, kirjutas USA Today.

Charles Banks IV nime kandev "nõuandja" kraapis endale 6 miljonit dollarit Duncani teenitud raha ja sai selle eest nelja aasta pikkuse vanglakaristuse. Seega läks Garnettil oluliselt hullemini - temale tekitatud kahju on ligi 13 korda suurem!

Audiitor Michael Wertheim ja Banks seadsid Garnettile ranged piirid, millest rohkem ei tohtinud korvpallur ühe kuu jooksul kulutada. Kui Garnett küsis 2013. aastal Banksilt 40 000 dollarit, vastas petis, et ei saa talle raha anda, sest mängumehe finantsolukord on investeeringute tõttu keeruline.

2008. aastal Boston Celticsi ridades NBA meistriks tulnud Garnett oli pikka aega NBAs enim palgaraha teeninud korvpallur. 21 hooajaga maksti talle 326 miljonit dollarit. Sel suvel sõlmisid aga LeBron James ja Chris Paul vastavalt Los Angeles Lakersi ja Houston Rocketsiga nelja-aastased lepingud, mille jooksul lähevad nad Garnettist mööda.